AnneMette

Annemette er uddannet fysioterapeut og massør.

Hun har mere end 5 års erfaring med massage. Hun har erfaring med behandling af kroppens muskeloskeletale vævsstruktur, dette i forbindelse med livskvalitetsøgende velværes massage og dybdegående vævsbehandling.

Jeg er en imødekommende, omsorgsfuld massør og fysioterapeut. Du får en nærværende, dybdegående og ledmobiliserende behandling med godt flow, der er tilpasset dine behov og psykosomatiske udgangspunkt, med en kyndig vejledning af videre forløb.

Jeg lægger stor vægt på dit udgangspunkt og ser behandlingen ud fra din livssituation.

Med uddannelsen som fysioterapeut har jeg erfaring med: undersøgelse og behandling af kroppens muskeloskeletale vævsstruktur. planlægning og afvikling af et træningsforløb. klinisk ræsonnering og etiske overvejelser. laserbehandling og kinesiotape. Jeg ligger stor vægt på at løbende udvikle mig fagligt og har stor interesse inden for det psykosomatiske, hvor krop og sind er en helhed. Jeg har selv startet i behandling hos japansk Siatsu massør tilbage i 2004, hvor min interesse for kroppen er udsprunget.

 

Jeg har igennem årene gennemført et marathon, en halv ironman og styrketrænet med stor passion, hvor dette har sat mig i forbindelse med de forskellige skader, der kan opstå deraf.  Jeg har derfor også en del erfaring inden for skadesbehandling herfra.

Jeg glæder mig til at kunne tage mig af dig, og sende dig videre ud i din hverdag, hvor kroppen har det godt, og kan opfylde de krav du har til den.

 

 

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk  Cvr 35230963

Miljøvenligpakning