Behandlinger

Hvilken behandling skal du vælge?

Wellness eller sportsmassage? Her er hjælp til at vælge den massage, der passer til dig!

Hos God Krop gør vi vores bedste for at matche dit behov. Det vil sige, at uanset hvilken massage du vælger, så tilpasser vi vores behandling til dine behov.

Er du stresset og øm?

Når sindet har svært ved at falde til ro, vil vores massage tage udgangspunkt i afslappende wellnessmassage, men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der virkeligt bliver taget fat, så vil vi bruge mere fra den effektive sportsmassage.

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du vælger, når du booker. Du kan altid lave det om. Inden din første massage starter vi med en kort snak, så vi ved, hvad du har brug for. Massagen bliver også tilpasset løbende under behandlingen.

Sportsmassage er vores primære behandlingsform.

Men udover sportsmassage har vi også lidt andre gode tilbud til dig, som du kan se på behandlingsoversigten herunder.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du meget velkommen til at spørge på kontakt@godkrop.dk.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sportsmassage
Sportsmassage er et godt valg, når du godt kan lide, der bliver taget fat eller har brug for behandling af specifikke problematikker. Behandlingen går generelt mere i dybden. Læs mere her!
Wellnessmassage
Wellnessmassage er en blidere form for massage, som egner sig til dig, der bare vil være god ved din krop med afslappende massage. Især hvis du er ømskindet eller stresset anbefaler vi denne massageform.
Graviditetsmassage

Graviditetsmassage kan bruges uanset, hvor langt du er henne. Er maven blevet stor, så nyd at ligge på vores briks til gravide. Den passer alle størrelser, og du kan nyde at ligge på maven. Graviditetsmassagen bliver nøje tilpasset dit behov for behandling og din graviditet. Her finder du mere info!

Firmamassage
Firmamassage er til jer, der ønsker en fast massageordning, eller vil gøre noget godt for jeres medarbejdere. Læs mere om hvad vi tilbyder her!
BODYWORK

Prøv denne dybdegående massageform hvis du virkeligt trænger til at få arbejdet din krop eller specifikke områder igennem. Der bliver taget udgangspunkt i dig og eventuelle problematikker. Udføres kun af Rasmus. Læs hvordan BODYWORK foregår her!

Par massage

Par massage er en dejlig måde at nyde en wellnessoplevelse sammen. Vi gør vores bedste for at give jer en oplevelse af ro og kropsligt velvære, I vil huske længe. Læs mere om massage for to her!

Triggerpunktsmassage

Triggerpunktsmassage er en effektiv massageteknik, der kan bruges som supplement til sportsmassage, når der skal behandles specifikke skavanker eller smertetilstande. Triggerpunktsmassagen kan være en ømfindig massage, men de gode resultater gør det hele værd!. Læs mere om triggerpunktmassage her!

Japansk lifting
Japansk Lifting er en skøn ansigtsmassage, som har en foryngende effekt på huden. Ikke alene vil du ligge og nyde denne wellnessbehandling, men mange klienter nyder også den smukke effekt. Læs mere om lifting her!
Hotstone massage

Hotstone er en behagelig måde at få varmet krop og specifikke muskelgrupper under massagen. Pt har vi ikke hotstone i klinikken. Læs mere om hotstonemassage her!

Skrevet af 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus (see all)

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning