Birgitte

Birgitte afspændingsterapeut.

Trænger du til nærværende massage og kropslig afslapning, så lad Birgitte tage sig af krop og sind.

“For mig er helhedsoplevelsen vigtig og uanset om du kommer for at blive forkælet, for at få smertelindring eller noget helt tredje, så fokuserer jeg på at du føler ro og velvære under og efter behandlingen.”

afspændingsterapeut BirgitteJeg er meget optaget af fysisk og psykisk velvære og afspændthed, hvilket jeg arbejder med via psykomotoriske afspændingsteknikker samt klassiske wellnessbehandlinger.

Min behandlingsform er nærværende og indfølende, og jeg respekterer dine grænser, ønsker og behov – hvilket også betyder, at jeg også godt kan lægge kræfter i, hvis det er dét, du ønsker.

Som psykomotorisk terapeutstuderende er mit fokus på afspænding, så mine behandlinger vil ofte være blidere end den sportsorienterede dybvævsmassage.

Jeg arbejder meget med fascier og bindevæv, som forbinder din krop helt fra hud, igennem musklerne og ind til knoglen. Dette betyder at selv blid manipulation af de yderste lag bindevæv, vil kunne løsne op for spændinger i meget ømme og smertefulde områder, uden at det behøver gøre ondt.

Jeg kombinerer sædvanligvis de psykomotoriske afspændingsteknikker med lange, faste strøg fra wellnessmassagen, så du oplever varme og flow i hele kroppen.

Hvis du har smerter i kroppen vil jeg ofte tilbyde at lave en holdnings- og bevægelsesanalyse, så vi sammen kan finde frem til en mulig årsag til dine smerter uden at diagnosticere, hvorefter du får en massage som passer til dit temperament og til det du sanser i kroppen.

I tråd med afspændingen er jeg især god til wellnessbehandlinger. Med faste, rolige strøg giver jeg dig mulighed for at give slip på spændinger i hele kroppen og forhåbentlig også i sindet, da jeg sædvanligvis ikke samtaler ret meget under wellnessbehandlingerne. Dette er for at give dig mulighed for, for en stund, at give slip på de tanker og følelser, som hverdagen bringer.

Min tilgang til mennesket er dannet ud fra det synspunkt, at krop, tanker og følelser er tæt forbundet. hvorfor jeg er favnende over for de tanker og følelser, du måtte have lyst til at dele. Jeg møder dig, lige som du er, der hvor du er i dit liv.

Mit navn er Birgitte og jeg er en smilende og hjertevarm vestjyde. Til daglig studerer jeg til psykomotorisk terapeut og til efteråret begynder jeg på mit sidste år.

I 2014 tog jeg et længere kursus til lægeeksamineret massør og har siden givet massagebehandlinger ved siden af studiet.

Min fritid går ofte med meditation, dans, kajak, naturlig træning og plantebaseret madlavning, som tilsammen giver mig ro i krop og sind – når jeg lever et afbalanceret liv, får jeg energi og overskud, som jeg kan give videre til dem, der måtte mangle.

Jeg holder meget af at arbejde med mennesker og har stor respekt for den uendelige diversitet blandt os, hvoraf jeg møder alle mennesker med et åbent og nysgerrigt blik, da ingen enkelt metode eller tilgang passer til alle – et unikt menneske kræver et unikt møde og en unik behandling.

Jeg møder dig, som klient, lige som du er, der hvor du er i dit liv. Min tilgang til mennesket er meget præget af det psykomotoriske fag, hvor vi ser mennesket som én helhed, hvor krop, tanker og følelser er tæt forbundet, hvorfor jeg er favnende over for de tanker og følelser, du måtte have lyst til at dele.

Kærligst Birgitte

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

God-krop.dk v/Rasmus Ramskov

Bartholinsgade 15
1356 København K
Tlf.: 26 53 09 56
E-mail: rasmus@godkrop.dk

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk