Blog - Massage og Wellness i København

Må gravide få massage?

16:05
|
0 Comments
|

Hvornår må du få gravid massage?

Der er mange meninger, men er du gravid ser vi ingen grund til at du ikke skal kunne nyde gravid massage under normal graviditet.

Efter en diskussion med en massør, der ikke ville massere gravide de første 12 uger, bestemte jeg mig for endnu engang at undersøge påstandende om at gravide ikke kan tåle massage.

Der er mange holdninger til hvornår gravide må få massage, men vores konklusion er at alle gravide kan tåle at få massage, ved mindre der er st […]

Mors Dag

gavekort til massage

Mors dag: Forkæl en superhelt

Husker du mors dag?  På søndag kan du give din mor eller moderen til dine børn en kærlig påskønnelse.

Vi har oprettet et godt tilbud i vores online gavekortsshop.  Du bestiller bare gavekortet Mors Dag, der er givet en rabat på 60 kr på det!  Bestil gavekortet her!

Mors dag er lige om hjørnet. Den 14. maj er din oplagte mulighed for at vise du holder af din mor og forkæle hende. Du kan give hende blomster, parfume, chokolade […]

Adventstilbud

20:49
|
0 Comments
|
adventstilbud på gavekort til massage

Advents tilbud på massage frem til jul.

Det er en mørk og kold måned frem til jul.  Derfor laver vi et ekstra tilbud på massage som adventstilbud.

4. Fjerde adventstilbud er en lille julehilsen i form af et tilbud på 30 minutters massage.  Du får 30% på gavekort købt online til 30 minutters massage.  Der er begrænset antal, og 2 pr person.  Køb det via direkte linket her KØB GAVEKORT!  Muligheden udløber 25 december eller når der ikke er flere.

3. Det er blevet m […]

Gaven til damen

22:31
|
0 Comments
|
gavekort til massage

 

Har du husket at købe gaven til damen?

Køb et gavekort til kvinden i dit liv og bliv dagens mand. Massage bliver alle glade for!

Vi har gjort det ekstra nemt at købe gavekort til massage online. Du skal kun bruge et par minutter for at få tilsendt et gavekort på mail.  Du slipper for at ræse rundt i butikker, men får alligevel givet en gave der giver glæde hos den du giver den til.

At få en massage eller oplevelse til wellness i gave er noget alle bliver […]

1 2 3 4 5 6 7 Next page ›