BODYWORK

Kropsterapi til dig, der trænger til at få en dybdegående behandling

Hvad kan BODYWORK hjælpe på?

Bodywork massagen er en måde at komme bedre i kontakt med din krop og skabe en god forbindelse imellem krop og sind.

Har du tilbagevendende problemer med kroppen, kroniske smertetilstande, svært ved at mærke din krop eller lytte til hvad den fortæller dig, er bodywork en oplagt massageform. 

Det kan også være helt specifikke skavanker eller udfordringer som:

bodywork massage hos Rasmus

Hvordan foregår BODYWORK massagen

Massagen minder i sin form om sportsmassage, men der bliver arbejdet endnu mere intenst med muskler, bevægelse, vejrtrækning og hvem du er som person.

Bodywork er tilpasset dig som klient og ikke ens fra gang til gang. Der vil indgå en smule samtale for at afklare eventuelle problematikker og udfordringer. Og massagen vil have fokus på kroppens sammenhænge og de problematiske steder.

Ligeledes vil der gives råd om, hvad du selv kan gøre for at fortsætte med at booste eller optimere dig selv.

BODYWORK er engageret og dybdegående kropsbehandling!

Tager du din krop seriøst? Så bestil en tid til bodywork massage hos vores massør Rasmus! Massagen er en dybdegående og intens massage, hvor der bliver arbejdet dybt og effektivt.

Der bliver taget udgangspunkt i, hvad du mærker i din krop under massagen, samt hvilke problematikker du måske har.

Bodywork egner sig både til behandling af specifikke problemer, men er også for dig, der bare vil mærke følelsen af at få kroppen gennembearbejdet grundigt med massage.

Der bliver taget hensyn og massagen bliver tilpasset din krop, men som udgangspunkt må du forvente at det er en massage der kan mærkes! Rasmus er god til at læse kroppens signaler og finde den rette balance mellem smertegrænse, ro og effektivitet, samtidig med at massagen bliver en god afspændende oplevelse.

Pt foregår alle behandlinger givet af Rasmus hos in2nature på Møn hvor du både kan booke massage, bodywork, overnatning og vildmarksbad. Stedet er omgivet af smuk fredfyldt natur, og danner ramme for en god oplevelse af ro og velvære.

Prisen for 60 minutters BODYWORK massage er 750kr. Der kan ikke benyttes gavekort eller bookes online. Al henvendelse via mail.

Rasmus Ramskov Massør og kropsterapeut

Skrevet af

Rasmus Ramskov

Udd. massør & Kropsterapeut og ejer af God Krop og In2Nature. Krop, sundhed og psykologi har altid været af stor interesse for mig. Jeg er RAB godkendt, uddannet sportsmassør hos sportseducation.dk, Innowell.dk, DDZ og Axelsons. Fritiden går med natur, hav og sejlads.