Booking

Book massage i københavn online!

Ønsker du massage kan du nemt og hurtigt finde tider i vores online booking.

Klik på nedenstående booking knap, for at bestille din tid til massage online!

Du kan både se priser, tider, massagetyper samt ledige massører.
Finder du ikke en tid der passer dig, er der også mulighed for at skrive sig på venteliste. Finder vi en tid, der passer dit behov, kontakter vi dig.

Der er mulighed for at betale online, men det er ikke et krav (dog med undtagelse af 2 timers massager, samt undervisning).

Har du modtaget et gavekort skriver du blot koden i noten til massøren, ved afslutning af bestillingen. Det sparer os lidt tid i klinikken. Har du modtaget gavekort til f.eks. massagekursus, kontakter du os blot på mail eller telefon, hjælper vi med at få dig booket ind.

Sådan booker du massage online!

Når du er inde i bookingsystemet, vælger du først massagetype. Dernæst vælger du en bestemt, eller alle ledige behandlere. Og til sidst vælger du tid. Du bliver nemt oprettet som bruger i systemet. 

Har du fået gavekort, bestiller du blot tiden, men du kan hjælpe os ved at skrive koden til gavekortet i noten til massøren. 

Husk du er altid velkommen til at skrive dig på venteliste til massage, eller kontakte os på mail eller sms, hvis du har brug for hjælp.

Du kan altid læse mere om massage og wellness hos God Krop her!