Er du bange for massage af en mand?

·

·

KÆRE KVINDE: ER DU INDERST INDE LIDT BANGE FOR AT BLIVE BEHANDLET AF EN MANDLIG MASSØR?

Det virker måske lidt underligt at tage dette emne op. Vi befinder os trods alt i Danmark anno 2018. Men vi oplever stadig fra tid til anden, at vores kvindelige klienter helst eller kun vil modtage behandling fra en behandler af samme køn. Vi har også mænd som kun ønsker mandlige behandlere, men det er ikke så udtalt en tendens.

Det er selvfølgelig i orden – det er meget vigtigt, at vores klienter føler sig trygge her hos os. Det har absolut førsteprioritet! Vi har desuden klienter som af religiøse årsager ønsker behandlere af samme køn, og det respekterer vi 100%.

Men for det store antal af ikke synderligt religiøse kan vi ikke lade være med at tænke, at der måske ligger nogle myter og noget frygt til grund for fravalget af en mandlig behandler. Det synes vi er lidt ærgerligt, og derfor vil vi prøve at adressere disse betænkeligheder, så godt vi kan!

Kender du følgende bekymringer ved massage?

1) Jeg frygter at den mandlige massør vil overskride mine grænser.

Det her er sikkert den helt store grund, som de færreste tør sige højt. Der er rådne æg i branchen og det er dybt beklageligt. Men langt, langt de fleste professionelle massører RESPEKTERER GRÆNSER ALTID. Det er et emne som branchen er hyperbevidst om, og tro os: rådne æg bliver hurtigt blacklistet!

Der er selvfølgelig et mørketal: kvinder, som ikke tør anmelde deres behandler eller ikke er helt sikre på, hvorvidt deres grænser blev overtrådt. Igen er dette beklageligt, og vi har desværre ikke løsningen på denne problematik. Vi kan kun håbe at #metoo diskursen hjælper lidt på dette.  

Hvis du er bange for at dine grænser bliver overtrådt, vil vi på det stærkeste anbefale dig at tale med massøren før behandling, om hvor dine grænser går. Det er der ingen professionel massør der vil blive sur over – tværtimod!  

2) Jeg har det ikke godt med at være afklædt i en fremmed mands selskab.

En krop er en krop er en krop. Lige såvel som en gynækolog kun anskuer underlivet, som det område der skal undersøges og evt. behandles, så ser en massør en anspændt, smertefuld eller skadet krop, som skal bringes til heling igen. Intet mere eller andet.

Du bestemmer suverænt hvor meget eller hvor lidt tøj, du ønsker at have på. Du får altid et lagen over dig under behandlingen, som så bliver rykket rundt i afhængig af hvor massøren er i gang.   

3) Jeg er bange for at behandlingen bliver for hård.

Alle professionelle massører er uddannet til at tilpasse behandlingen til klientens ønsker og smertetærskel. Du kan bede massøren om at starte med en tryk-test, for at fastlægge graden af ”hårdhed”.  

4) Kvindelige behandlere forstår kvindekroppen bedre.

Ikke når det kommer til de almindelige behandlinger, som de fleste massører tilbyder. Her er en mandlig lige så kompetent og vidende som en kvindelig massør.   

5) Jeg har haft en traumatisk oplevelse, og kan altså kun med kvindelige behandlere.

Helt forståeligt. Vi vil dog – uden på nogen måde at diktere eller blande os i din rejse til kropslig og sjælelig heling – forsigtigt påpege at hos en massør en du 100% i kontrol over processen. En massage ved en mandlig massør, hvor grænserne er nøje dikteret, kan være et hjælpemiddel til heling. Men dette er helt op til dig, selvfølgelig.  

Dækker ovenstående dine bekymringer?

Hvis ikke, fortæl os om det! Vi vil gerne vide, hvordan vi kan gøre det trygt for dig at modtage behandlinger fra vores dygtige massører m/k ????

Vi har altid fokus på vores klienter oplevelse som helhed. Vi gør hvad vi kan for at skabe trygge rammer, oplyse så vidt muligt om hvordan en massage foregår, tilpasser massagen så den passer til dig og dine behov og grænser.

Du vil opleve at een massør ikke er helt som den anden.  Det handler både om kemi og hvordan massøren masserer. Ikke to massører masserer helt ens, så brug gerne tid på at finde den massør du synes passer bedst til dig.  Lige som valg af tandlæge, terapeut mm. er et personligt valg, hvor det er vigtigt at mærke efter om det er den rette til at hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vi tager dig altid seriøst.

Hvis du vil læse lidt mere om massage og grænser kan du kigge her Overskridelse af grænser under massage
og hvis du vil læse lidt om de dygtige massører hos God Krop kan du tage et kig her!