FAQ

Skal jeg vælge sports eller wellnessmassage?

Som udgangspunkt bør du vælge sportsmassage, hvis du har brug for behandling til specifikke problematikker, og wellnessmassage, hvis du bare vil have en dejlig afslappende wellnessoplevelse. Læs mere om vores forskellige behandlinger her!

Hvad skal jeg have med?

Dig selv 🙂 Og selvfølgelig betaling til os eller gavekort. Vi har lagner, håndklæder, dankortterminal, olier og alt, hvad der skal bruges, for at du kan få en god behandling.

Hvor giver I massage?

Vi giver primært massage i klinik God Krop i København, men vi kommer også ud til firmaer, events og evt hjemme hos jer! Desuden masserer Rasmus i sit hyggelige behandlerrum på Møn.

Hvordan foregår betaling?

Du kan betale med kontanter eller med kreditkort. Vi tager både Dankort, Visa, Mastercard osv. Har du fået et gavekort, bedes du medbringe det.

Hvor tit skal jeg have massage?

I princippet så tit du vil. Vi plejer at sige, at hvis du har et specifikt problem så bør du blive ved med at få massage, indtil det er væk, eller ihvertfald så længe du kan mærke, der er fremgang.

I begyndelsen kan det være en god ide at komme med kun en uge eller to imellem behandlingerne, så du kke ryger tilbage til udgangspunktet. Derefter kan en gang om måneden eller efter behov være fint som forebyggende behandling.

Kan massage hjælpe mig?

Det kommer an på, hvad dit problem og behov er. Men listen over symptomer og tilstande, vi for det meste kan hjælpe med, er lang. Se listen her!

Hvad koster massage?

Det kommer an på, hvor længe og hvor tit. Som udgangspunkt bruger de fleste mennesker mere på deres udseende end at passe på deres krop. Det vil vi gerne have lavet om på!

Skønhed kommer indefra, og har du det godt med dig selv og din krop, kan det ses! Derfor er massage en god investering, selvom det koster lidt. Se prislisten her!

Hvor lang tid skal jeg bestille til?

Det kommer an på, hvad dit behov er. Jeg anbefaler, at du kontakter os, hvis du er i tvivl. Har du f.eks. rygproblemer er en time typisk passende, da det er vigtigt at få arbejdet med hele bagsiden af kroppen. Har du ondt i lænden, er det ikke nok KUN at arbejde med den.

Også stive muskler i baglår, baller og hele ryggen skal løsnes op. Desuden er det er stor hjælp, hvis der er tid til, at vi kan starte med opvarming af muskulaturen og slutte af med lidt blidere massage, så det ikke er lige på og hårdt!

Fandt du svaret på dine spørgsmål her?

Ellers er du velkommen til at kontakte os!

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning