GODE AFTALER PÅ FIRMAMASSAGE

Glade og sunde kolleger med firmamassage hos jer eller os!

Firmamassage giver liv og energi!

Boost jeres ansatte med firmamassage!

Mangler I et skud god energi på arbejdspladsen? Vores dygtige massører er klar til at give en hjælpende hånd, når i bestiller massage til arbejdspladsen!

Du kender det sikkert: Ømme spændte muskler i skuldre og ryg, stiv nakke, træthed og måske hovedpine. Og selvfølgelig klassiske skader som f.eks. musearm.

Man kan hurtigt glemme at passe på sig selv med et travlt liv både ude og hjemme. Det dræner og går ud over koncentration og søvn, når musklerne spænder, og er det rigtigt slemt, kan en hovedpine eller en musearm hurtigt udvikle sig til en sygemelding.

Hvorfor ikke lave en attraktiv og fleksibel aftale om virksomhedsmassage med os?

Så kan vi hjælpe jer med at pleje jeres kroppe, imens I koncentrerer jer om det I er bedst til!

Hvorfor vælge firmamassage hos God Krop?

Fordi vi vil gøre vores bedste for at give jer en perfekt oplevelse. Vi har meget stor og personlig erfaring med at massere ude i virksomheder, men da mange virksomheder ligger tæt på klinikken i København, tilbyder vi også firmamassage her.

Vi leverer en top professionel service og behandling. Vi er et team af dygtige massører med relevant uddannelse bag os, og vi gør vores bedste for at finde den massør, der er det bedste match for jer.

Vi tænker på alt det praktiske:

  • Briks eller massagestol
  • Lagner, olier, klude mm.
  • Online booking, hvis I har brug for det
  • Glade, sympatiske og dygtige behandlere
  • Et godt netværk, hvis I har brug for andre ydelser, som arbejdspladsscreening eller andet relevant

Husk, at I også kan benytte firmamassage til enkelte events eller personaledage. I kontakter os blot for at få et godt tilbud!

skulder smerter fjernes med massage

Hvorfor bør I overveje firmamassage?

Her er nogle af de mange gode grunde til at tilbyde massage til jeres ansatte, uanset om det er en løbende massageordning eller et enkeltstående tilbud. Moderne virksomheder, som f.eks. Google tilbyder firmamassage til deres ansatte for at fremme medarbejdernes trivsel.

  1. Glade og tilfredse medarbejdere er guld værd
  2. Færre sygedage og reducering af arbejdsskader
  3. Belønning, når medarbejdere har ydet en god indsats
  4. Godt arbejdsmiljø

Typiske symptomer og arbejdskader, som kan afhjælpes med firmamassage:

Oplever I, at mange ansatte har problemer, som kunne være arbejdsrelaterede, kan det være en ide at få en ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen.

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og sende tilbud, så tøv ikke med at skrive en mail med lidt oplysninger om jer, og hvad I søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Få firmamassage skræddersyet til jeres behov

Vi er altid med på en så fleksibel massageordning som muligt.

Vi ved, at der er mange virksomheder, hvor det kan være svært at få en massagedag til at passe ind i en travl kalender. Så er en fast ordning ikke noget for jer, kan vi altid lave aftale fra gang til gang.

Betaling kan ske på flere måder. Den absolut nemmeste er B2B. Vi afregner direkte med jeres firma, og I finder selv ud af at afregne indbyrdes.

Det kan være en god ide at snakke med den regnskabsansvarlige, så I ved, hvordan I gør det bedst for jer selv. Der kan eksempelvis være mulighed for fradrag på firmamassage!

I har også mulighed for at købe værdibeviser, som ansatte kan bruge i klinikken, og alt efter hvor mange I ønsker, kan vi yde en vis rabat.

Læs mere om regler og skattefri sundhedsydelser her!

firmamassage på arbejdspladsen

Hvad koster firmamassage?

prisen for massageaftaler med virksomheder, institutioner mm. afhænger af aftalevilkårene. Vi kan levere virksomhedsmassage helt ned til 220kr pr halve time, alt efter aftalens art, og ellers koster firmamassage som udgangspunkt det samme som i klinikken.

Skrevet af Rasmus Ramskov