GAVEKORT TIL MASSAGE OG WELLNESS

Har du lyst til at glæde en du holder af med et gavekort til wellness?

Gavekort til massage og wellness

Glæd en du holder af med et gavekort til massage!

Det er meget populært at give oplevelsesgaver og med et gavekort til massage og wellness, er du sikker på at give en gave, som både er en god oplevelse og noget, som har en god, brugbar effekt. Se vores massagebehandlinger her!

Mange mennesker er ikke de bedste til at tage vare på sig selv, så at få et gavekort til wellness kan være som sendt fra himlen.

Vi sælger både gavekort fra klinikken, pr mail og online. De fleste vælger onlinekøb, da du kan oprette, betale og modtage gavekortet med det samme.

gavekort til massage og wellness

Vi har gjort det nemt at købe gavekort til massage online!

Du kan hurtigt og nemt købe dit gavekort online. Købsflowet i shoppen er lige ud af landevejen. Du gør således:

 1. Vælg om det skal være en bestemt længde massage eller en hvor du bestemmer værdien
 2. vælg beløbet eller massagen (der kan købes flere antal)
 3. vælg hvilken mail det skal leveres til og evt hvornår.
 4. Har du en rabatkode indtastes den nederst.
 5. Skriv fra – til – besked. (Du må altid gerne lave dit eget gavekort, det du får tilsendt virker som værdibeviset)
 6. Betaling.
 7. Tjek mail og evt spam, hvis ikke du har fået noget inden for et par minutter. 

Alle kan have glæde af en god massage.

Vi oplever at alle fra sportsfolk, til gravide, studenter og fødselarer mm. får stor glæde af gavekort til massage. Noget af det vi er dårligst til er at passe på os selv. Giver du et gavekort til massage, så er det en god investering i et menneske du holder af!

Ud over gavekort til wellnessmassage er det også populært med massagegavekort til blandt andet graviditetsmassage, sportsmassage til dem, der trænger enten pga arbejde eller sportspræstationer, japansk lifting (ansigtsmassage) til dem der skal have en afslappende luksusmassage, eller som firmagave til gode kolleger.

Er du i tvivl om hvilken massage du skal vælge på gavekortet?

Vores almindelige massager koster det samme, så hvis der for eksempel er givet gavekort til wellnessmassage kan modtageren vælge sportsmassage istedet. Der er også mulighed for at modtageren kan bestille en længere massage og da betaler modtageren af gavekortet bare selv differencen i klinikken.

wellnessmassage hos god krop

Da det altid er ekstra travlt i december, anbefaler vi, at du er i god tid med køb af gavekortet.

Vær opmærksom på, at du skal tjekke din spambakke, når du køber gavekort online. Mailen med gavekortet burde komme inden for et minut eller to efter du har købt det. Gør det ikke, skal du tjekke din mappe med spam eller uønsket post, da det nogle gange lander dér. Kan du ikke se gavekortet i din mail, så ring eller sms til 22669905, så sørger vi for at det kommer frem med det samme!

Efter du har hentet det, så er det lige til at printe ud. Du er velkommen til at skrive personlig hilsen i det hvis du skulle have lyst, og også til på anden vis at være kreativ med det.

gavekort til massage

Du kan også bestille gavekort til wellness pr mail.

Kan du ikke finde det gavekort, du ønsker i vores onlinesystem, kan du sende os en mail.  Der skal dog påregnes en længere behandlingstid end ved onlinekøb.

Alt du skal gøre er at sende følgende oplysninger pr mail:

 • Dit for- og efternavn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Modtagers for- og efternavn
 • Hvad gavekortet skal være til (f.eks. 1 times sportsmassage)
 • Hvis du ønsker, vi skal skrive afsender i gavekortet, skriver du afsender navn(e), og hvis ikke skriver du det ikke, men kan så selv fylde det ud når du har printet.
 • Gavekortet sendes når faktura er betalt