Gavekort til jul

·

·

,

10-15 % rabat på gavekort til massage! Gælder til 25/12

Massage er den dejligste gave du kan give! Hvilken gave er bedre en en, hvor man får det godt i krop og sind?

Det er snart jul og vi ved af erfaring at mange har travlt med at finde de sidste julegaver. Vi har derfor lavet en en rabatmulighed på gavekort til massage til dig, der vil glæde en du holder af, med en gave til gavn for krop og sind. Det kan de fleste trænge til efter et langt år og en travl december.

Hvis du ønsker at købe gavekort online kan du købe direkte i vores onlineshop nederst på denne side. Du vælger bare hvilken type massage du ønsker at give, tilpasser gavekortet, og indtaster rabatkoden DECEMBER23 i det nederste felt hvor du kan indtaste kampagnekode. Så får du 10% rabat.

Vil du gerne have 15 % rabat indtaster du Julerabat15 istedet. Rabatten bliver udløst ved køb af minimum 5 massager.

Du kan læse mere om os og vores gavekort til massage her! Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe på 22669905. Der er selvfølgelig 14 dages returret fra købsdatoen.

Der er flere valgmuligheder, heriblandt:
– Sportsmassage
– Wellnessmassage
– Graviditetsmassage
– Eller hvis det skal være en fælles oplevelse undervisning i massage.

Der er et begrænset antal gavekort med rabat.

Hos God Krop gør vi vores bedste for at gøre massage til en uforglemmelig oplevelse.  Du kender nok det med at forsømme dig selv lidt.  Giv et gavekort til en du holder af og som du ved har fortjent det.  Så lover vi at gaven giver glæde og gør gavn!

Du kan modtage gavekortet på mail i løbet af få minutter. Du opretter og betaler det nemt og hurtigt online. Du printer det ud eller sender det pr mail.  Du kan vælge imellem beløb eller en bestemt massage, lige som du ønsker det.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme ned i klinikken og købe et fysisk. Når modtageren skal bruge gavekortet bestilles der nemt tid til massage online her!

Måske ønsker du selv et gavekort til massage?

I så fald kan du nemt dele siden her på mail, facebook eller andre sociale medier.

Håber du får en skøn jul og har en hyggelig december.

Varme julehilsner fra Lars, Rasmus og Lykke 😀