Gavekort til julen 2013

·

·

Rigtigt mange køber gavekort til massage!

Det er en gave alle bliver glade for.  Sidste år i december solgte vi lige så mange gavekort som årets andre 11 måneder tilsammen.  Men det var det rene stress, for des tættere vi kom på jul, jo flere var igang med sidste øjebliks køb af julegaver.

Vi har heldigvis fået lavet et fint onlinesystem i år.  Dvs. du har muligheden for at købe dit gavekort direkte online.  Nemt for dig, og tidsbesparende for os.

Sidste jul solgte vi gavekort til massage som blev lavet manuelt og sendt på mail, helt frem til den 24 december. Det gør vi altså ikke i år:) Nu skal der være tid til familie og julehygge.

Ønsker du et gavekort men har specielle ønsker,

vil jeg derfor anbefale at du er i god tid, så vi kan nå at hjælpe med det inden jule aften er gået i gang.

Du kan læse mere om hvilke muligheder du har for at købe gavekort her!

Du er selvfølgeligt altid velkommen til at ringe eller skrive på mail hvis du er usikker på noget, men ellers er det ret nemt.  De online gavekort kan du betale via paypal når du laver dem.  Det er sikkert og nemt, især hvis du har en paypalkonto.

Ellers er der ikke andet tilbage end at ønske dig en vidunderlig skøn jul.  Vi glæder os til at tage os kærligt af dig og dine, samt give jer den bedte massage vi kan.