Gavekort til undervisning i massage

·

·

,

Giv et gavekort til undervisning i massage!

Glæd din kæreste, veninde eller dig selv med et gavekort til massageundervisning. Det er gaven der er til glæde for alle.

Vi oplever flere og flere gør brug af muligheden for at modtage undervisning i massage til hjemmebrug.  Så nu har vi gjort det muligt at købe gavekort til massageundervisning.

Du kan købe gavekort både online eller ved at kontakte os pr mail.  Og har du spørgsmål hjælper vi gerne med at svare så godt vi kan. du kan også booke undervisning i massage online via vores online booking.

Køb gavekort online her!

Lige nu har du mulighed for at købe gavekort til 3 times undervisning.  Vil du have mere eller mindre kontakter du os.
3 timers massagekursus foregår ved at i skiftesvis modtager undervisning imens den anden ligger og nyder det på briksen.  Således får i mulighed for også at mærke på egen krop, hvilken betydning det har om man tager fat på den ene eller den anden måde.

I kan nå at få gennemgået en helkropsmassage, men ønsker i at fokuset skal være på behandling af specifikke problemstillinger er det også en mulighed.  Det kan for eksempel være behandling af nogle af de mest typiske skavanker:

Og meget mere.

Synes du det kunne være spændende med en mere dybdegående undervisning, så kan du altid læse mere om vores weekend massage kursus her.