Vil du give et gavekort til massage?

Glæd en du holder af med et gavekort!

Det er meget populært at give oplevelsesgaver og med et gavekort til massage og wellness, er du sikker på at give en gave, som både er en god oplevelse og noget, som har en god, brugbar effekt.

Mange mennesker er ikke de bedste til at tage vare på sig selv, så at få et gavekort til massage kan være som sendt fra himlen.

Vi sælger både gavekort fra klinikken, pr mail og online. De fleste vælger onlinekøb, da du kan oprette, betale og modtage gavekortet med det samme.

Da det altid er ekstra travlt i december, anbefaler vi, at du er i god tid med køb af gavekort

Vær opmærksom på, at du skal tjekke din spambakke, når du køber gavekort online. Mailen med gavekortet burde komme inden for et minut eller to efter du har købt det. Gør det ikke, skal du tjekke din mappe med spam eller uønsket post, da det nogle gange lander dér. Kan du ikke se gavekortet i din mail, så ring eller sms til 22669905, så sørger vi for at det kommer frem med det samme!

Efter du har hentet det, så er det lige til at printe ud. Du er velkommen til at skrive personlig hilsen i det hvis du skulle have lyst, og også til på anden vis at være kreativ med det.

Gavekort til massage kan gives til alle!

Vi oplever at alle fra sportsfolk, til gravide, studenter og fødselarer mm. får gavekort.

Ud over gavekort til wellnessmassage er det også populært med massagegavekort til blandt andet graviditetsmassage, sportsmassage til dem der trænger enten pga arbejde eller sportspræstationer, japansk lifting (ansigtsmassage) til dem der skal have en afslappende luksusmassage, eller som firmagave til gode kolleger.

Du kan også bestille gavekort til massage pr mail.

Kan du ikke finde det gavekort, du ønsker i vores onlinesystem, kan du sende os en mail.  Der skal dog påregnes en længere behandlingstid end ved onlinekøb.

Alt du skal gøre er at sende følgende oplysninger pr mail:

  • Dit for- og efternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Modtagers for- og efternavn
  • Hvad gavekortet skal være til (f.eks. 1 times sportsmassage)
  • Hvis du ønsker, vi skal skrive afsender i gavekortet, skriver du afsender navn(e), og hvis ikke skriver du det ikke, men kan så selv fylde det ud når du har printet.
  • Gavekortet sendes når faktura er betalt

Der kan gives gavekort både til klinikken i København, til Møn og til hjemmemassage.

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk