Graviditetsmassage

Graviditets-massage til gavn for dig og dit barn

Nyd en dejlig, lindrende graviditetsmassage på behagelig graviditetsbriks.

Når du er gravid, kan kroppen nemt blive udfordret. En dejlig graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper af, imens din krop bliver plejet, gør underværker.

Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer. Mange vælger også en time på briksen simpelthen for at gøre noget ekstra godt for sig selv.

Mange gravide benytter sig af graviditetsmassage, når maven vokser. Det, der gavner dig, gavner dit barn.

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer.

Vores massører er dygtige og professionelle, og typisk vil det være en kvindelig massør, der masserer dig, men det er helt op til dig, hvem du vælger.

Vi er løbende i dialog med jordemødre for at sikre at vores massage til gravide tager alle hensyn til dig og din mave.

Hvordan foregår en graviditets-massage?

Vores massagebriks til gravide er udformet med hul til maven og et støttende underlag af elastisk materiale, så du får den støtte, du har brug for. Dvs. du kan ligge godt tilrette på maven og slappe af under massagen.

Du vil være tildækket med lagen, så du hverken skal føle dig blufærdig eller føle dig kold.

Vi bestræber os på at hjælpe dig med de problematikker, du måtte have, og sætter typisk lidt ekstra tid af til, at du kan ligge på ryggen til sidst og få lidt afslappende pleje med ansigts- og hovedbundsmassage, eller hvad du bedst kunne tænke dig.

Vi har fået sammensat en exceptionelt lækker sund og nærende olie udelukkende til vores gravide klienter. Olien er 100% økologisk og består blandt andet af tidsel- og hampeolie samt lavendinolie. Den er især lavet med forebyggelse af strækmærker for øje og er på mange måder sund og nærende for din hud.

Vi har hørt fra mange, at graviditetsmassage giver en nemmere fødsel, da kroppen er mere afslappet.

Klinikken ligger i gadeplan, så det er nemt at komme til.

Hvornår kan du få graviditets-massage?

I princippet kan du få graviditetsmassage stort set, hvornår det skal være. Der skal være stærke kontraindikationer, før det anbefales at undlade massage som gravid.

Det kan være bækkenløsning, feber eller anden sygdom, og er du i tvivl, om du bør undlade at få graviditetsmassage, så kontakt først din læge.

Selv indenfor jordemoderfaget er graviditetsmassage en anerkendt del af tilbud til gravide, som du kan læse her!

Vi modtager gravide klienter i alle stadier af graviditeten, og nogle nyder at få massage, så tæt på fødsel som muligt, da massage kan være en god hjælp til, at kroppen nemmere kan slappe af, når det bliver tid.

Vi tilpasser selvfølgelig massagen til dig og dine behov, så du opnår den bedste effekt og får en god oplevelse.

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk