20% RABAT PÅ MASSAGE!

Få rabat på massage hos Lars i morgen fredag 24/5.
Book online og skriv "fredagsrabat" i noten til massøren når du booker. Betal i klinikken efter massagen.

HOT STONE MASSAGE

Hot stone massage – Mmm Mmm Mmmmm…

Har du ikke prøvet hot stone massage endnu, skal du bare i gang.

Hot stone massage er den dejligste måde at få lindret spændte muskler på.

Vores massør har god erfaring med hot stone massage, og den kan kombineres med sports- eller wellnessmassage, så du får den mest perfekte massage, du kunne ønske.

Nyd følelsen af de lune sten opvarme dine muskler i dybden, mens du masseres. Stenene bliver både brugt til at massere med under hotstone massagen, men du kommer også til at nyde dem ligge på bestemte punkter, hvor de gør deres gode virkning.

hotstone massage

Hvor stammer hot stone massage fra?

Hot stones eller varme sten har været brugt i årtusinder, som en del af helbredelse. F.eks. er der tradition for brug af varme sten i Kina, som på så mange områder har inspireret Vesten med alternativ behandling. Også indianere i Amerika har brugt hotstones til behandling og helbredelse.

Hvordan virker hotstone massage?

Når de varme sten ligger på din muskulatur, varmes vævet op og den følgende udvidelse af blod- og lymfekar, giver fornyet blodgennemstrømning og har en lindrende effekt på spændt og øm muskulatur.

Du oplever:

  • Muskelafslapning
  • Smertelindring
  • Cirkulation og flow
  • Mental afslapning

Uanset om du leder efter en dejlig wellnessoplevelse eller ønsker lindring, er hotstone massage en uovertruffen luksusbehandling.

Prisen er lidt højere end ved almindelig massage, da vi bl.a. bruger en del ekstra tid på omhyggelig rengøring af sten efter brug. Men vi garanterer det er det hele værd!

Skrevet af Rasmus Ramskov