20% RABAT PÅ MASSAGE!

Få rabat på massage hos Lars i morgen fredag 24/5.
Book online og skriv "fredagsrabat" i noten til massøren når du booker. Betal i klinikken efter massagen.

Ingen Co2 på isen

·

·

Tænker du på miljøet?

God Krop har indgået aftale med IngenCo, og kan derfor kalde os CO2 neutrale.

Jeg (Rasmus) bor selv på landet.  Rettere sagt ude på Østmøn hvor kragerne har spist madpakken og er fløjet hjem igen.  Tæt på Møns Klint, smukke øde stenstrande og anden smuk natur.  Jeg tænker altid på miljøet, men det er ikke altid nemt at gøre det rigtige i en moderne verden.

Nu har jeg heldigvis fået mulighed for at gøre lidt ved miljøet arbejdsmæssigt også.  IngenCo2 investerer i mere miljøvenlig energi og projekter rundt omkring i verden.

En af de store CO2 syndere er vores brug af internettet og computerer/servere, da de forbruger enorme mængder strøm løbende.  Men vi har nu valgt at indgå i ordningen med IngenCo2 så vores website kan kaldes CO2 neutralt.

Her står lidt mere om ordningen:

GodKrop.dk har nu et CO2 neutralt website.

Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug  i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten er, på grund af det alt for store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.

 Ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2–reducerende projekter (globalt) skabes CO2-neutraliseringerne . Deloitte er uvildig auditor på CO2–neutraliseringerne så der er garanti for at pengene til initiativet IngenCo2 ikke forsvinder i administration og ligegyldige udgifter.

De virksomheder der deltager har et ikon på deres website.  Se ikonet nederst på vores hjemmeside her: www.godkrop.dk . Hvis du klikker på ikonet kan du se selve Certifikatet, der er bevis for vores deltagelse i ordningen.

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet og Østjysk Innovation.

Læs mere om initiativet her: CO2-initiativets officielle hjemmeside.