Katrine

Vores massør og fysioterapeut Katrine

 

Katrine fysioKatrine er en smilende og empatisk massør, og med hendes viden vil hun give dig den dejligste massage!

Hej! Jeg hedder Katrine. Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol København i 2012. Jeg har igennem min uddannelse erfaring med mange forskellige klientgrupper (psykiatri, eliteidrætsudøvere, motionister, ældre, soldater, børn m.m.).

Jeg har en meget holistisk tilgang til behandling og i en verden fuld af flere og flere eksperter, ser jeg det som min fornemmeste opgave, at støtte DIG i hvad der er rigtigt for lige netop dig.

Jeg mener at vi hver især er eksperter på vore egne kroppe. Jeg håber jeg vil kunne bruge min erfaring til at rådgive dig, så du får så meget ud af hver eneste behandling som muligt.

Jeg er særligt god til fødder. Efter at have arbejdet som løbestilsekspert i Kaiser Sport i 2,5 år, er jeg nok en anelse miljøskadet.  Hvad enten du har problemer relateret til løb eller motion, eller måske bare ikke har været for god ved dine fødder og trænger til at være god ved dem, kan jeg hjælpe og rådgive dig.

Udover arbejdet i Kaisersport har jeg også arbejdet som mobilityinstruktør i Crosssfit Copenhagen.

Som person er jeg et ægte konkurrencemenneske og har selv pådraget mig adskillige skader, fordi jeg har været for dårlig til at lytte til min krop og gået for hurtigt i gang. Jeg har dyrket håndbold og fodbold på højt plan i mine ungdomsår, og har siden prøvet kræfter med næsten enhver tænkelig sportsgren. I dag bliver det dog mest til Astanga yoga, lidt løb og hyggefodbold.

Jeg ser frem til at give din den rette hjælp med massage og vejledning.

Kærlig hilsen Katrine.

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning