Klinik God Krop i København

Vil du finde den bedste massage klinik?

Så er du kommet til det rette sted! Hos God Krop gør vi vores bedste for at give dig en perfekt oplevelse.

Vores team af dygtige og empatiske massører byder dig velkommen til en god oplevelse i klinikkens hyggelige atmosfære.

Du får muligheden for at ligge i ro og mag på en varm briks, imens du nyder en dejlig wellnessmassage eller får behandlet de ømme muskler med effektiv sportsmassage.

Når du ankommer, tager massøren typisk en kort snak med dig, så der er klarhed om, hvilken type massage, du har brug for. Du får selvfølgelig også fortalt, hvordan selve massagen foregår, hvis du ikke har været hos os før, så du kan slappe helt af uden at skulle spekulere på noget.

Vores dejlige klinik skaber trygge rammer for dig, når du skal masseres eller have anden behandling.

Klinik God Krop ligger centralt i København, og kun 4 minutters gang fra Nørreport S-tog og Metro, og der er for det meste mulighed for at parkere på gaden. Vi har flere klienter fra Frederiksberg, Østerbro og alle andre dele af Storkøbenhavn. Ja faktisk hele region hovedstaden.

Ud over at tilbyde massage og wellness i København, tilbyder vi også at komme ud til virksomheder, events, og mobil hjemmemassage.

Vi er ofte ude og massere i forbindelse med sportsbegivenheder og til andre events. Det er altid populært. Desuden har vi også sendt massører ud til polterabends, julefrokoster og lignende.

Hvis du har brug for en massør hjem til dig, til jeres virksomhed eller til en begivenhed, så kontakt os med dine ønsker. Så laver vi et godt tilbud!

Vil du have massage på Møn, så bestiller du tid ved at ringe, da der kun er online booking til klinikken i København.

Tryk på dette link, hvis du vil have et sneakpeak indenfor hos God Krop!