kostrvejledning og livsstils coaching

KOSTVEJLEDNING

Kostvejledning og Sundhedscoaching

Leder du efter hjælp til livsstilsændring eller kostvejledning?

Lykke tilbyder kostvejledning og sundhedscoaching.

Hvad kan en kostvejleder hjælpe med?

  • Udfordringer med vægtab/forøgelse
  • Livsstilssygdomme og træthed
  • Manglende overskud i hverdagen
  • Søvnproblemer
  • Optimering af træning

Måske leder du bare efter noget der kan give dig et boost i hverdagen. Det kan en kostvejleder hjælpe med. Og uanset om du er sportsudøver, studerende eller bare har en travl hverdag, kan du få god gavn af kostvejledning og sundhedscoaching.

sundhed

Sundhedscoaching hos God Krop

Hvad består kostvejledningen og sundhedscoachingen af?

  • Kostvejledning og kostplan. Vi laver sammen en kostplan ud fra, hvad du har brug for, hvad du kan lide og hvor meget tid du har til at forberede. Det bliver super lækre retter, der ikke kun består af gulerødder og vand – alt fra boller i karry til burgere. Det er sund mad der er til at overskue, både økonomisk og tidsmæssigt da vi alle har en travl hverdag og tingene for det meste skal gå stærkt.
  • Sundhedsforløb. Vi mødes en gang om ugen til samtale, vejning, mål og eventuelt billeder. Vi gennemgår hvordan du har det mentalt og fysisk, og hvad vi eventuelt kan gøre bedre til næste gang.
  • Trænings plan og aktivitetsforløb: Vi taler om træning og eventuelle små forbedringer i hverdagen til en sundere og mere aktiv livsstil. Du behøver ikke løbe en marathon eller stå i et træningscenter 2 timer om dagen for at nå dit mål.
  • Mentalt mindset: Vi holder samtaler 1 gang ugentligt for ikke kun at forbedre fysikken men også det mentale. Der er tit en masse mentale blokeringer, der stopper dig fra at nå dit mål, og stoppe dit gå på mod – men bare rolig jeg hjælper dig hele vejen.
  • Vægt og kontrol: Vi mødes 1 gang ugentligt for at veje dig på en Tanita vægt, der måler fedtprocent, væske, BMI, vandmængde, metabolsk alder, viscerale fedtandel og muskelmasse, og billeder hvis det ønskes.

Din kostvejleder Lykke

Mit navn er Lykke og jeg er uddannet kostvejleder og sundhedscoach.

Jeg har mange års personlig erfaring indenfor kost og træning fra mit personlige liv. Det er en stor glæde for mig, at hjælpe andre med også at opnå deres mål.

Jeg har selv været meget overvægtig, overspist, været deprimeret og haft stress, alt sammen selvfølgelig på samme tid.

Jeg har igennem mange års erfaring lært at håndtere det. Igennem min uddannelse er jeg blevet meget klogere på, hvorfor man spiser og hvad man skal gøre for at tabe sig. Og nå målet om at få en sundere livsstil, et bedre selvværd og en gladere hverdag.

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser her!

kostvejleder og sundhedscoach