God Krop massage i København

Kvindelig massør søges

·

·

Kvindelig massør søges!stolemassage til ansatte

Vi står akut og mangler en kvindelig massør, så leder du efter et job som massør så giv lyd!

Vi kan altid bruge en ekstra massør i klinikken i København, men da der også er ved at være en del firmamassageaftaler på plads, er det primært det vi har brug for hjælp til.

Det vi står og har akut behov for hjælp til er firmamassage.  Det kan foregå på mange måder.  Nogle er faste aftaler hvor briks står fast i firmaerne, og andre er enkeltstående personleevents. Det kan blandt andet foregå ved at vi giver ansatte massage på deres pladser.  Det er oftest super hyggeligt og afslappet.

Hvis du har kørekort og bil, så er der også rig mulighed for at du kan varetage en del af de udekørende massager til massage.

Du kan enten være timelønsansat eller skrive regning hvis du har cvr nr.

Forventningerne til dig er at du er en positiv, smilende og gerne ung (eller ihvertfald energisk) kvinde.  Charme er altså bare en god egenskab når der skal masseres travle ansatte i virksomhederne.
Kravene til din uddannelse er ikke helt så høje, når det er firmamassage som når der er tale om arbejde i klinikken.

Hvis du her lyst til at være med i teamet, enten fast eller bare som standinn fra tid til anden, så send en mail til rasmus@godkrop.dk men husk at skrive “job som massør” i emnefeltet:)

Skriv lidt om dig selv, hvad du kan, hvad du søger samt vedhæft billede.

Du kan læse lidt mere om jobbet som massør i klinikken her!

Ps.  Vi er selvfølgeligt klar over at kønsbetingede jobopslag er på kant med loven, men håber i har forståelse for dette, da vi både søger mænd og kvinder, men pt lige har et akut behov for kvindelig hjælp.  Hvis du alligevel ikke mener det er ok, så hører vi gerne fra dig:)

Vh Rasmus