20% RABAT PÅ MASSAGE!

Få rabat på massage hos Lars i morgen fredag 24/5.
Book online og skriv "fredagsrabat" i noten til massøren når du booker. Betal i klinikken efter massagen.

Lykke er en smilende, kompetent og helhedsorienteret lægeeksamineret fysiurgisk massør samt massageterapeut.

Mine primære kompetencer som massør er:

Min evne til at gå i dybden med min massage og lokalisere hvor problemet er og hvor det stammer fra, samt hvad der skal gøres ved det.

I mit faglige virke, er jeg særligt optaget af skadesbehandling omend jeg har kendskab til wellnessbehandling. Jeg har en passioneret indstilling til mit arbejde som behandler, hvorfor jeg også udvikler mig fagligt løbende.

Jeg har igennem min faglige baggrund som massør, samt min energiske personlighed solide kompetencer i forhold til massageterapi. I mit ’behandlingsrum’ vægter jeg, at skabe en tillidsvækkende relation, da jeg tror på at det er væsentlig for at skabe resultater med behandlingen.

Jeg har selv haft en dårlig skulder, spændings hovedpine, ondt i ryggen på grund af ensformigt arbejde med samme stillinger hver dag, spillet håndbold hvilket har givet knæ skader, overbelastet arme, fået fibersprængninger mm., så altsammen er noget jeg kender til.

Jeg er en glad uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og massageterapeut.

Massage terapeut er en overbygning på min massør uddannelse, der især omhandler skader og overbelastninger. Det er der min store interesse ligger, i at hjælpe klienter og skabe resultater, og i det hele taget at skabe velvære for andre.

Jeg har arbejdet fast som massør i et par år, og det er min hensigt at videreuddanne mig og suge al viden til mig inden for dette fag.

Det har altid været min store passion og arbejde med massage faget, for jeg elsker den menneskelige kontakt og den glæde det giver mig at hjælpe andre mennesker.  Læs mere om mine massør kollegaer her!

Jeg glæder mig til at give dig en effektiv og afslappende massage. Smil fra Lykke.