Massagekursus

Massagekursus og undervisning

Vil du lære massage til hjemmebrug, vil du finde ud af, om du skal uddanne dig til massør, eller vil du bare prøve en sjov og anderledes massageoplevelse for to?

Hos God Krop kan du modtage enkelttimer i massage. Vi har blandt andet mange par, der kommer for at få tips og ideer til, hvordan de kan massere hinanden hjemme. Vores massagekursus foregår typisk i klinikken i København, hvis der blot er tale om nogle få timer.

Enkelt/parsessionerne foregår som regel ved, at I øver jer på hinanden efter at have fået udførlige instruktioner i grundprincipper, greb og massageteknikker. Vi kan også fokusere på enkelte problematikker, hvis I f.eks. har behov for hjælp til lændesmerter eller andre typiske skavanker.

Prisen for undervisning i massage varierer, men er I f.eks et par, der ønsker vejledning og undervisning i massage, er en god mulighed vores 3 timers massage kursus til 1600 kr. Her skiftes i hhv. til at ligge på briks og få massage og modtage instruktioner og vejledning.

Som noget nyt kan du købe gavekort til 3 timers undervisning i massage. Læs mere her!

Massagekursus på en weekend

Til tider afholder vi også massagekurser over en weekend. Her vil vi have tid til at øve en helkropsmassage, tid til at øve behandling af diverse symptomer, samt vi vil have tid til at træne de grundprincipper, der kan gøre dig til en dygtig massør.

Fokus vil ligge på det praktiske og være meget hands on. Vi vil selvfølgelig fortælle, hvordan massage virker, hvorfor det virker og hvilke teknikker, der skal bruges hvor og hvornår. Men i bund og grund øver I jer i at massere.

Weekendkurserne i massage foregår typisk på Møn

I smukke landlige og rustikke omgivelser har I mulighed for nærværende undervisning i massage. Kursusstedet ligger på Østmøn, nær skov, strand og Møns Klint, så der er rig mulighed for at få gode naturoplevelser med i købet.

Vi tilstræber, at der er 4 personer pr. weekendkursus. Det er nok til, at vi kan skifte træningspartner, hvis I har det fint med det og samtidig få nok til, at alle kan få så meget opmærksomhed som muligt. Er I flere, der gerne vil på kursus, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

I huset har jeg soveplads til alle, såfremt I selv står for sengetøj. Der er også en stor dejlig have, hvor I er velkomne til at slå telt op. Men I vil helt sikkert blive vækket af fuglekvidder:)

Jeg har desuden sauna og vildmarksbad i haven.

Kost er inkluderet, men vi laver mad, oprydning og andet praktisk i fællesskab.

Du kan betragte massagekurset på Møn som en god blanding af undervisning og weekend retræte, og det kan derfor være en hyggelig oplevelse for par eller f.eks. veninder.

Prisen for weekendkurset er 4500 kr, alt inklusive.

Hvis du tror massagekurset eller enkelttimer kunne være noget for dig, er du velkommen til at skrive en forespørgsel til rasmus@godkrop.dk og fortælle lidt om dine ønsker, samt stille de spørgsmål, du måtte have.

Skrevet af 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus (see all)

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning