MASSAGE PÅ MØN

Er du på weekend, ferie eller bor du på Møn, og savner du massage? Så ring på 26530956 og book en tid!

Du kan få effektiv massage på Møn, hvis du har smerter eller spændinger. Du kan også give din weekend et ekstra pift med dejlig wellnessmassage. Se mere om stedet på Møn her!

Jeg har indrettet et charmerende kliniklokale udelukkende til massage og kropsbehandling på Østmøn. Har I brug for, at jeg kommer ud og masserer, kan det også være en mulighed.

I mit hyggelige behandlerrum på Møn, kan du få massage og wellness-behandlinger i fred og ro. Er I flere, der vil have massage, er der god plads til at vente i huset.

Du kan vælge imellem sportsmassage, wellnessmassage, japansk lifting, graviditetsmassage mm. Du kan læse mere om behandlingstyperne her.

Priserne på massage på Møn er de samme som i klinikken i København.

Du kan ikke booke massage på Møn online, men ring på 26530956 eller skriv en mail, så finder jeg en tid. Alle behandlingerne udføres af mig selv (Rasmus).

Klinik God Krop (In2Nature) på Møn ligger på:

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Find In2Nature på Googlemaps her!

Der er ikke alene mulighed for massage på Møn. Huset skaber også rammer til massagekurser, overnatning og bofællesskab i alt fra 1 døgn til resten af livet.

Hvis du vil læse lidt mere om mulighederne for massage, overnatning, oplevelser og massagekursus på Møn, så læs mere på in2nature.dk

Vil du følge lidt med i livet på Møn samt nyheder, så følg In2nature på facebook her!