Massør

Leder du efter en dygtig massør?

Har du brug for hjælp til kropslige smerter eller er du på udkig efter en god wellnessoplevelse, så find din nye massør i København her!

Vi elsker at hjælpe når der er smerter eller behov for kropslig wellness.

Uanset om du trænger til massage, for at få fjernet spændinger i kroppen, skal have hjælp til specifikke sportsskader, eller blot ønsker en god afslappende wellnessoplevelse, så gør vores massører deres bedste for at give dig lige netop det, du har brug for!

Massører up to date!

Vores massører er løbende under supervision, og du kan altid forvente, at der bliver gjort det bedste for at hjælpe dig. Vi er naturligvis alle sammen forskellige, men hver enkelt behandler finder frem til den personlige stil, der fungerer bedst. Du vil derfor opleve, at massagen kan føles forskelligt, alt efter hvem du får massage af. Til gengæld er vi alle glade for at massere og meget engagerede i det, vi laver, og det vil du kunne mærke!

Hvem masserer hos God Krop?

Her på siden kan du se oversigten over det faste team af behandlere hos God Krop. Du kan læse mere om hver enkelt behandler ved at trykke på navnene.  Vi er både massører, fysioterapeuter, psykomotoriske terapeuter mm. i teamet.

Pt består vores team af kropsbehandlere i København af

Lars

Lars

Sportmassør

Lars er vores mest erfarne massør. Behagelig og dybdegående massage, og gode evner når der skal findes spændte myoser og triggerpunkter. Især hovedpiner og lændesmerter kan du få hjælp til.

Læs mere

Lykke

Lykke

Massør

Lykke er en smilende, kompetent og helhedsorienteret lægeeksamineret fysiurgisk massør samt massageterapeut.

Læs mere

Rasmus Ramskov

Rasmus Ramskov

Massør og indehaver

Rasmus er uddannet sportsmassør mm. Rasmus tilbyder alle former for massage i klinikken på Møn. Der kan kun bookes tid pr mail eller telefonisk.

Læs mere

Forskelle på massørene.

Du vil opleve at der er forskel på de forskellige massører, men at engagementet og ønske om at hjælpe er et fælles træk.

Nogen har lært ekstra færdigheder og har specifikke metoder til forskellig behandling. Lars bruger for eksempel en del cupping og kan give en meget dybdegående sportsmassage.

Lykke har flere kurser bag sig og har desuden taget en uddannelse som kostvejleder mm. 

Hvilken massør skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilken behandler du skal vælge, så vær ikke bange for at kontakte os. Som udgangspunkt bør alle kropsbehandlere hos God Krop kunne hjælpe, men har du specifikke problemer eller ønsker, kan der være en massør, der egner sig bedst lige til dig.

Når vi masserer i klinikken, henviser vi gerne til hinanden, hvis vi vurderer en af vores massørkolleger er et bedre match. På denne måde for du den bedste hjælp og så god en massage som muligt.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og takker for dit valg af os som dine nye massører, når kroppen skal plejes og sindet skal have fred.

Skrevet af 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus (see all)

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning