Massør

Leder du efter en dygtig massør?

Har du brug for hjælp til kropslige smerter eller er du på udkig efter en god wellnessoplevelse, så find din nye massør i København her!

wellnessmassage københavnVi elsker at hjælpe når der er smerter eller behov for kropslig wellness.

Uanset om du trænger til massage, for at få fjernet spændinger i kroppen, skal have hjælp til specifikke sportsskader, eller blot ønsker en god afslappende wellnessoplevelse, så gør vores massører deres bedste for at give dig lige netop det, du har brug for!

Massører up to date!

Vores massører er løbende under supervision, og du kan altid forvente, at der bliver gjort det bedste for at hjælpe dig. Vi er naturligvis alle sammen forskellige, men hver enkelt massør finder frem til den personlige stil, der fungerer bedst. Du vil derfor opleve, at massagen kan føles forskelligt, alt efter hvem du får massage af.  Til gengæld er vi alle glade for at massere og meget engagerede i det, vi laver, og det vil du kunne mærke!

Hvem masserer hos God Krop?

Her på siden kan du se oversigten over det faste team af behandlere hos God Krop. Du kan læse mere om hver enkelt behandler ved at trykke på navnene.

Pt består vores massør team i København af

  • Lars:uddannet massør med mere end 10 års erfaring
  • Lykkesom er uddannet massageterapeut
  • Casper som udover at være sportsmassør også er fysioterapeut
  • Rebekka som er massør og studerende psyk. mot. terapeut
  • Birgitte: som er massør og studerende psyk. mot. terapeut
  • Rasmus: som er sportsmassør og har startet klinikken for snart 8 år siden

Forskelle på massørene.

Du vil opleve at der er forskel på de forskellige massører, men at engagementet og ønske om at hjælpe er et fælles træk.

Nogen har lært ekstra færdigheder og har specifikke metoder til forskellig behandling.  Lars bruger for eksempel en del cupping og kan give en meget dybdegående sportsmassage.

Casper bruger fysioterapi og rådgivning. Lykke  kan bruge nåle og Rebekka og Birgitte kan benytte sig af det de lærer på studiet om afspænding og kropsbevidsthed.

Hvilken massør skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilken massør du skal vælge, så vær ikke bange for at kontakte os. Som udgangspunkt bør alle massører hos God Krop kunne hjælpe, men har du specifikke problemer eller ønsker kan der være en der egner sig bedst lige til dig.

Når vi masserer i klinikken, henviser vi gerne til hinanden, hvis vi vurderer en af vores massørkolleger er et bedre match. På denne måde for du den bedste hjælp og så god en massage som muligt.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og takker for dit valg af ny massør.