20% RABAT PÅ MASSAGE!

Få rabat på massage hos Lars i morgen fredag 24/5.
Book online og skriv "fredagsrabat" i noten til massøren når du booker. Betal i klinikken efter massagen.

MOBIL MASSAGE

Få mobil massage i hjemmet, til events eller måske til mødregruppen

Vi bestræber os altid på at være så fleksible som muligt, så I kan få den bedste oplevelse med mobil massage. Vores massører er dygtige og professionelle, og venlighed og godt humør er et af vores kendetegn.

Har du brug for hjemmemassage?

Du kan få massage hjemme hos dig selv, hvis du har behov for det. Mange af vores klienter benytter denne mulighed for at få en massør ud, som en stor hjælp i en travl hverdag.

Vi giver også hjemmemassage i forbindelse med polterabends, venindeaftener, mødregrupper, sportsbegivenheder og firmamassage.

Det eneste, du skal tænke på, er at have plads til briksen. Helst minimum 2 x 3 meter. Vi sørger for lagner, klude, nærende olier med mere. Book gerne i god tid, da det kræver en del planlægning både logistisk og tidsmæssigt.

mobil massage i hjemmet

Mange gode grunde til at benytte en mobil massør

Her er nogle eksempler:

  • Får du hjemmemassage, sparer du en masse tid i forhold til transport til klinikken
  • Du befinder dig i 100% velkendte og trygge rammer
  • Det kan være en stor hjælp med hjemmemassage, hvis I har børn, der ellers skulle passes
  • Eller hvis du har det for skidt til at forlade dit hjem
  • Er I flere sammen, kan det give ekstra hygge med massage i hjemmet og gøre planlægningen meget nemmere, fordi I ikke skal ud af huset

Prisen på mobil massage er foreløbig som i klinikken, men der bliver pålagt et kørselsgebyr (typisk ca. 200-250 kr). Derfor kan det bedst betale sig, hvis man er flere. Se klinikkens priser på massage her! Du skal bestille minimum en 90minutters eller to 45 minutters massager for at få os ud. Vi kan ikke garantere vi kan tilbyde hjemmemassage til alle. Det kommer blandt andet an på hvor og hvornår, men vi vil gøre vores for at finde en mulig løsning.

Når du får en mobil massør ud fra God Krop, er du sikker på, at du får en behandler, du kan have tillid til. Har du spørgsmål, eller er du usikker på, hvilken massage, du har brug for, så står vi klar til at hjælpe, så du får en god oplevelse.

Kunne du tænke dig mobil massage, kan du bestille ved at smsse til Rasmus på 22669905 eller skrive til kontakt@godkrop.dk.