God Krop massage i København

Ny klinik til God Krop

·

·

Har du en massage klinik i København?

Vi har ledt efter ekstra lokaler til massage i København et stykke tid, men ikke helt fundet det vi mangler.  Jeg er derfor gået videre med tanken om hvordan vi nemmest udvider.

Jeg har igennem de år jeg har haft klinik God Krop i København set mange gode kolleger, der ville prøve lykken med massage, starte op og lukke ned.  Det kan være hårdt at få en massageklinik til at køre rundt selvom man er en dygtig massør.

Derfor tænker jeg at det kan være jeg er heldig at få fat på dig, der netop står i en situation, hvor du ikke helt synes tingene giver mening eller er lidt for meget op ad bakke.

Måske vil du gerne kunne leve af at massere, uden bekymringerne, og med en fast indtægt?

Har du en eksisterende klinik, lokaler, hjemmeside eller på anden vis er igang med din massageforretning, så skriv gerne til mig på rasmus(@)godkrop.dk
Det behøver ikke nødvendigvis at være massage eller udelukkende massage du laver.  Det kunne også være andre former for wellness, krop eller skønhedspleje.

Måske kan vi finde ud af noget der er til gavn for os begge.
Et forslag kan være at jeg overtager din hjemmeside, lokaler mm. og at du så indgår i teamet og daglig drift som ansat istedet.  Enten som massør og hvad du ellers kan tilbyde, eller måske ligefrem som ansvarlig for daglig drift med mere.

Læs mere her hvis du kan tippe os om gode lokaler! 

Det er ihvertfald trist at dreje nøglen om fordi tingene ikke går helt som ønsket.

Håber du eller en du kender ser mulighederne for godt samarbejde.  Del gerne opslaget hvis du tror det kunne være interessant for nogen du kender.

Dejlig dag til dig fra Rasmus ????