Vi har fået lavet ny webshop til køb af massage gavekort online!

 massage gavekortDet er meget mere brugervenligt end vores gamle system og du kan købe  massage gavekort og gavekort til wellness med dit danske kreditkort!

Når du ønske at købe et gavekort til massage kan du gøre det på flere måder.  Du kan enten købe i klinikken, få et tilsendt med post eller mail, eller du kan gøre det på den aller nemmeste og smarte måde her og nu, nemlig ved at gå ind på vores side godkrop.dk/gavekort.  Her kan du læse om de forskellige muligheder.

Hvis du går lidt ned på siden vil du se et link til online køb af gavekort til massage.  Hvis du trykker på det, kommer du direkte til vores webshop, hvor du nemt kan lave dit gavekort.  Du skal udfylde få felter med kontaktinfo, vælge hvilket beløb gavekortet til massage skal være på samt hvilken mail det skal sendes til.

Du har også mulighed for at skrive en personlig hilsen og vælge et billede du synes passer til.
Pt har du ikke mulighed for at vælge en bestemt behandling, men den funktion burde være på plads i november. Til gengæld kan du frit vælge et beløb du finder passende, eller som matcher en af vores behandlinger.

Modtageren af gavekortet bruger værdibeviset som betaling i klinikken, og kan desuden frit vælge at supplere beløbet op hvis der ønskes længere massage eller anden behandling.

Så hurtigt kan du få dit massage gavekort!

Det tager kun ganske få minutter fra du går igang til du har gavekortet i din indbakke.  Det er lige til at printe ud.  Hvis det ikke dukker op med det samme, så tjek lige din spambakke.  Hvis du allerede nu har lyst til at glæde en du holder af, så kan du gå direkte igang med at købe et gavekort online til brug hos God Krop her!

Har du nogen spørgsmå er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.  Så hjælper og rådgiver vi så godt vi kan.

 

 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus (see all)