PARMASSAGE

Parmassage i København

Nyd en massage samtidig i København. Parmassage er til jer, der vil opleve massage og wellness sammen.

Der er mange, der gerne vil dele en god oplevelse, når en hyggelig eftermiddag skal nydes i godt selskab. Vi har både holdt veninde-komsammen, polterabends og bare stille og rolig massage for par.

For nogle drejer det sig simpelthen hen om at få det til at passe ind i kalenderen, når flere i familien skal have massage, og for andre er det et spørgsmål om at få en dejlig oplevelse sammen.

Det er vores erfaring, at alle får det bedste udbytte af massagen, når den foregår i mest mulig ro.

Vi har mulighed for at give parmasage til to samtidig, men vi har valgt, at det skal være i to separate rum – med mulighed for at åbne en dør imellem. På den måde kan I nyde massagen samtidig, men stadigvæk få lov at koncentrere jer om jer selv og give jer hen til massagen.

Book par massage i god tid.

Vi har travlt, så vil I gerne have massage samtidig, er det derfor ofte nødvendigt at booke i god tid. Er det svært at finde tid til parmassage, kan I vælge at få massage efter hinanden. Det er en hyggelig klinik, og du har mulighed for at sidde og slappe af med en kop the og en spændende bog fra hylden, imens du venter på din partner.

Vi lover at gøre vores for, at I får en god oplevelse både massage- og velværemæssigt.

Ring eller skriv i dag, så vi kan finde en tid til jer!

Skrevet af Rasmus Ramskov