Pernille – Psykomotorisk terapeut

Har du lyst til at få forenet krop og sind? Pernille giver en skøn terapeutisk massage…

Hvem er jeg…

Jeg er et menneske som har prøvet lidt at hvert. Mærket smerte både fysisk og psykisk. Har en rigtig god forståelse, og viden om “kroppens sprog”. Stress har i den grad haft sit tag i mig, og det har jeg lært at håndtere gennem min kropslige forståelse.

Samtidig har det givet mig en indlevelse i andre og en empati, som jeg ikke vil være foruden.
Jeg holder meget af at arbejde med mennesker, og at kunne gøre en forskel.Med min uddannelse som psykomotorisk terapeut har jeg fået en perfekt mulighed for at hjælpe andre.

Udover at være behandler, så underviser jeg til daglig i forskellige former for bevægelses træning, blandt andet i Pilates/ Afspænding, og outdoor træning.
Jeg elsker naturen, og går ofte lange ture. Min drøm er at komme rundt i landet og ud i verden på længere vandreture.
Jeg er en videbegærlig person, særligt inde for sundhedsområdet. Jeg elsker at udvikle mig, og har taget mange kurser både i mental- og kropslig træning.

Hvad kan jeg?

Psykomotorisk massage.

Jeg har sammen med Rasmus sammensat denne massageform. Dette er en massageform baseret på blid afspændingsmassage og psykomotorisk terapi. Du vil kunne mærke at nervesystemet falder til ro gennem mine blide strøg- og stræk og langsomhed er en vigtig faktor i denne behandling. Du vil med stor sandsynlighed have en god fornemmelse af, at hele kroppen “hænger sammen”, når du har været hos mig, for jeg arbejder med hele dig.

Psykomotorisk terapi.

Denne behandling er for dig, som ønsker at “komme nærmere dig selv”, eller “finde ind til dig selv”, at søge mod en større kropsbevidsthed, så du over tid mærker, og lytter til dine egne grænser, kropsligt som mentalt.

Afspændingsmassage.

Nænsom massage der hjælper kroppen til at slappe af, og reducerer spændte muskler og stresstilstande i kroppen.

Uddannelse.

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut, DAP- uddannet i 2012 på Skolen for Holistisk Afspænding.
Jeg arbejder udfra et helhedorienteret syn på mennesket, at psyke og krop som udgangspunkt er adskilt, men som har en indvirkning på hinanden, og altid med respekt for dig- og din krops grænser.  Jeg glæder mig til at tage godt imod dig hos God Krop massage og wellness.

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning