Praktikjob (web og markedsføring)

·

·

Praktikjob inden for web og markedsføring.

Leder du efter muligheden for at udfolde dine talenter? Så læs hvordan vi kan hjælpe hinanden!

Pga. ønske om sparring og lyst til iværksætteri, har jeg besluttet at oprette et praktikjob, til dig, der har lyst til at prøve kræfter med web, markedsføring og kommunikation mm.
Du vil få forskellige arbejdsområder inden for tre virksomheder/projekter.

Det drejer sig om Godkrop, In2nature samt mit nye græsrodsprojekt Rene Kyster.

Opgaverne er inden for:

1. WordPress. Alt fra opsætning af ny side til pasning, nyt indhold, optimering af tekster og billeder med mere.

2. SOME. Vi skal have løftet vores indsats inden for sociale medier. Du kan få lov til at sætte dit præg og lege med det, da der pt ikke foregår andet end lidt trivielle facebookopdateringer.

3. Markedsføring. Lad os sparre og holde brainstorm, jeg er åben for ideer

4. Nyhedsbreve. Opsætning og udarbejdelse.

5. Ide og forretningsudvikling.  Lad mig høre hvad du tænker, måske kommer du lige med det guldkorn der løfter os til et nyt niveau!

Hvilket firma arbejder du for?

Den primære virksomhed er godkrop.dk Det er en massagevirksomhed med fysisk klinik i København.  Tilknyttet den er der to hjemmesider, der skal op at køre. Den ene vedr massagekurser og den anden vedr firmamassage.  Og selve hovedsiden godkrop.dk trænger til et grafisk løft.

Jeg har også in2nature.dk det er sekundært, men noget jeg ønsker at arbejde videre på.

Den vigtigste del af praktikjobbet.

Mit nye hjertebarn og der hvor jeg meget gerne vil sætte i gang hurtigst er Rene Kyster. Det omhandler organisering af lokale strandrensninger. Formålet er, ud over rene strande, at skabe bevidsthed om miljø og i særdeleshed havmiljø.

Ikke alene er der generelt ved at være en bevægelse igang i mediernes bevidsthed om plastic i havet, men jeg tror også på at der både er grundlag for en form for naturforening med medlemmer samt samarbejde med kommuner.
Der skal laves hjemmeside, facebooksider mm., og der skal udarbejdes strategier for hvordan vi kommer ud med siden.

Hvem er du?

Jeg tror du er en ildsjæl, der udover at have godt styr på det faglige, også kan have et vist overblik og selvstændighed.  Vi vil være i løbende kontakt med hinanden, men da jeg selv bor på Møn forestiller jeg mig at vores kontakt primært vil være online og telefonisk.

Jeg tænker du ser det positive ved at kunne være med til at sætte dit aftryk samt være med til at skabe noget fra bunden, og du skal selvfølgeligt besidde evnen til at sætte dig ind i min tankegang i en vis udstrækning.

Hvorfor vælger du praktikjob hos mig?

Fordi du kan lide medbestemmelse, selvstændighed, muligheden for sparring med en gammel rotte med mange år som selvstændig bag sig og fordi dem der arbejder for mig er glade for at være en del af teamet og derfor er blevet hos mig i flere år.  Og så vil der være mulighed for fremtidigt samarbejde hvis vi er et godt match!

At have en praktikant er nyt for mig, men jeg tror på at især projektet Rene Kyster kan være spændende at være med til fra bunden af.

Kontakt mig på mail rasmus(@)godkrop.dk

Fortæl lidt om dig selv, hvad du kan hjælpe med og hvorfor det kunne være interessant for dig. Skriv praktikjob i emnefeltet så jeg kan finde din mail hurtigt.
Jeg glæder mig til at høre fra dig:)

Venlig hilsen Rasmus Ramskov