PSYKOMOTORISK MASSAGE

Få balance imellem krop og sind!

Drømmer du om bedre kropsbevidsthed og få ro i sindet? Så prøv psykomotorisk massage.

Med psykomotorisk massage kan du få større forbindelse imellem krop og sind. Ofte når vi oplever smertetilstande i kroppen, eller har følelsen af at være for meget i hovedet, skyldes det at vi ikke længere er så godt forbundet eller er ude af balance.

Alt for ofte negligerer vi vores krop i vores hverdag. Vi glemmer at lytte til kroppens signaler og reagerer først, når det er for sent. Måske er det tid til, at du skal lave om på en vane og kigge indad. Den holistiske terapiform tager hele kroppen og psyken i spil, da krop og sind har en gensidig påvirkning af hinanden og bør ses som en helhed, for at forstå hvad der virkelig foregår bagved.

mobil massage i hjemmet
psykomotorisk massage hos God Krop

Hvad kan den psykomotoriske massageterapeut?

Den psykomotoriske massageterapeut har viden om både menneskets fysiologi og anatomi, samt til psykologi og pædagogik. Behandlingen er mere helhedsorienteret end almindelig massage.

Med psykomotorisk terapi kan du øge din kropsbevidsthed, så du mærker både krop og sind, og lære at reagere hensigtsmæssigt i forhold til den problematik du står med.

Du kan således lære at reagere før problemet vokser sig stort, og lære at lytte til de signaler som kroppen giver dig. Ved hjælp af bl.a. mindfulness teknikker og ved at afspænde krop og sind, kan du komme tilbage på rette spor, finde ind til din kerne og få mere energi i krop og sind.

En psykomotorisk behandling består typisk af 3 dele:

  • En lille samtale, hvor problematikker eller udfordringer afdækkes for dig.
  • En kropslig behandling, hvor terapeuten laver bløde tryk og træk af kroppen.
  • Kropslige eller mentale øvelser, som du kan arbejde videre med selv.

Det er forskelligt fra klient til klient, hvilke dele der vægtes mest. En behandling er således individuel og tilpasset til dine behov.

Som klient behøver du ikke at have en generel problematik. Det kan være, at du blot har brug for at få et pusterum fra en meget travl hverdag, hvor der ligger et stort ansvar og press på dig. Her vil en psykomotorisk behandling med et kropsligt fokus kunne hjælpe dig til at afbalancere det autonome nervesystem for at skabe ro, hvile og velvære i krop og sind.

Eksempler på problematikker der kan afhjælpes psykomotorisk behandling:

  • Stress
  • Ryg problematikker
  • Søvnproblemer
  • Angst/depression
  • Smerter i led og muskler
  • Hovedepine
  • Negative mønstre
terapi

Tidsbestilling til psykomotorisk massage

Har du et ønske om at give dig selv et løft, så bestil en tid til dig selv.

Da vi ikke har psykomotorisk massage i klinikken pt, kan du evt overveje bodywork hos Rasmus

Alternativt kontakt os på 22669905 eller kontakt@godkrop.dk så finder vi en tid snarest.

Skrevet af Rasmus Ramskov