HVEM ER RASMUS RAMSKOV?

Massør, iværksætter, naturelsker og indehaver af God Krop

1 november 2009 Startede Rasmus God Krop og fik hurtigt et godt ry. Behandlingerne blev kendt for at være dybdegående og grundige, når der var stive muskler og kropslige skavanker. Og blide og indlevende når det var stress, søvnløshed eller anden form for udfordring, der krævede omsorg. Uddannelser er taget på blandt andet:

Medlem af Dansk Behandlerforbund

Rasmus Ramskov Massør og kropsterapeut
massør rasmus ramskov

Om Rasmus Ramskov

“igennem et langt liv med fysiske udfoldelser, manuelt arbejde, stressede perioder som selvstændig og en krop med gamle skader, er jeg ikke ligefrem pragteksemplet på en god krop”

Til gengæld har jeg med tiden fået en dyb forståelse for mennesket som helhed, når der er noget der driller, mentalt eller kropsligt. Du vil opleve at du bliver taget seriøst, og at der ikke kun bliver kigget på din krop og dens specifikke problematikker. Men du bliver set som et helt menneske, hvor årsagen til de udfordringer der er fysisk, såvel som psykisk, skal findes.

Du vil opleve mig som en personlig massør, der søger at behandle dig bredt og også vil spørge mere i dybden, hvis jeg fornemmer at der ligger noget der har indflydelse på din krops tilstand.”

Hvilke massageformer tilbyder jeg?

Mine primære massageformer er BODYwork og BODYmind massage.

Jeg har givet almindelig sports, wellness og graviditetsmassage, men med et ønske om at arbejde mere i dybden både kropsligt og mentalt, kan jeg nu primært bookes til de mere intense massageformer.

Hvad laver jeg ellers?

Jeg driver også In2Nature på Møn.  Trænger du til massage, at komme ud i naturen, afstressning eller en tur i sauna og vildmarksbad, så er der god mulighed for det her.

Savner du massage af mere terapeutisk karakter så kan du via Elsk Dig Glad modtage tantramassage og samtaleterapi. Tantramassage tager afsæt i dine grænser og behov. Via indledende samtale sætter vi fælles rammer for tantramassagen.  Dette foregår primært i klinikken på Møn, men det er undtagelsesvis også muligt at booke tid i København.

rasmus ramskov massør

Fritiden!

Når jeg ikke er i fuld sving med at arbejde, nyder jeg at færdes i naturen og på havet. Jeg Bor på smukke Møn, og nyder at færdes i det fri. Især stranden og skoven hvor jeg bor, tilbringer jeg meget tid i.

Så har jeg min skønne sejlbåd Albatros, som jeg sejler i, så meget der nu er tid til. Havet giver en skøn ro i krop og sind.

Du er altid velkommen til at fange eller følge mig på diverse sociale medier.