Rasmus

Massør og terapeut Rasmus

Rasmus er uddannet sportsmassør og tantramassør.  Rasmus tilbyder alle former for massage i klinikken på Møn. I København kan der kun bookes tid pr mail eller telefonisk.

Rasmus Ramskov1 november 2009 Startede Rasmus klinik God Krop. Klinikken fik hurtigt et godt ry. Behandlingerne blev kendt for at være dybdegående og grundige når der var stive muskler og kropslige skavanker. Og blide og indlevende når det var stress, søvnløshed eller anden form for udfordring, der krævede en anden form for omsorg.

Om Rasmus

“igennem et langt liv med fysiske udfoldelser, manuelt arbejde, stressede perioder som selvstændig og en krop med mange gamle skader, er jeg ikke ligefrem pragteksemplet på en god krop:)

Til gengæld har jeg med tiden fået en dyb forståelse for mennesket som helhed, når der er noget der driller. Du vil opleve at du bliver taget seriøst, og at der ikke kun bliver kigget på din krop og dens specifikke problematikker. Men du bliver set som et helt menneske, hvor årsagen til de udfordringer der er fysisk, såvel som psykisk, skal findes.

Du vil opleve mig som en personlig massør, der søger at behandle dig bredt og også vil spørge mere i dybden hvis jeg fornemmer at der ligger noget der har indflydelse på din krops tilstand.”

Hvad laver Rasmus ellers?

Rasmus RamskovRasmus driver også In2Nature på Møn.  Trænger du til massage, at komme ud i naturen, afstressning eller en tur i sauna og vildmarksbad, så er der god mulighed for det her.

Savner du massage af mere terapeutisk karakter så kan du via Elsk Dig Glad modtage tantrisk massage og samtaleterapi. Tantramassage tager afsæt i dine grænser og behov. Via indledende samtale sætter vi fælles rammer for tantramassagen.  Dette foregår primært i klinikken på Møn, men det er undtagelsesvis også muligt at booke tid i København.

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk