Spar 550kr

·

·

Hvem vil ikke gerne spare 550kr?

Det er ganske enkelt.  Næste gang du cykler afsted i fuld fart, så læg lige mærke til din krop.

Den er sikker hvergang det er den kolde årstid.  Jeg ser så mange cyklister gøre det.  Når det regner, blæser eller bare er lidt koldt, så ryger skuldrene op om ørene.   Og en stor del ender med at få så mange spændinger at de bliver nødt til at gøre noget ved det.  Nogle ender hos os for at få massage, andre spiser piller, og nogen synes bare det hele er noget øv.

Lad nu være for pokker!  I får spændinger når i cykler på den måde.  Og det værste er at det ikke hjælper en dyt på hverken kulde eller regn.

Du skal selvfølgeligt være klædt ordentligt på… det er den ene ting du selv kan gøre.  Den anden ting er at blive opmærksom på at du rent faktisk gør det. Prøv at blive opmærksom på det næste gang du cykle derudaf.  Hvor har du dine skuldre, hvor spændte er de, har du trukket hovedet ned som en sildpadde?  Er det ja, så prøv at give slip, og prøv istedet at se om du kan finde noget positivt ved at mærke vinden, regnen og den kølige luft.

Du vil sikkert opleve at det har en effekt.

Vi ser gerne du kommer ned på i vores hyggelige klinik og ligger dig på en varm briks, men synes det er endnu bedre hvis du passer på dig selv.  På med tørklædet, ned med skuldrene og på cyklen.  Så kan du hurtigt spare det det koster at få en grundig massage!