Sportsmassage

Sportsmassage: Effektiv dybdegående massage

Har du brug for en effektiv massage, er sportsmassage et godt valg.

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Desuden kombinerer vi vores sportsmassage med mange effektive teknikker fra klassisk fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.

Vi har hjulpet mange klienter, både elitesportsfolk, men også helt almindelige mennesker, der havde problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opståede skader.

Selvom vi tager godt fat ved sportsmassage, så er det stadig dig, der bestemmer tryk og dybde. Vi tilpasser altid massagen til dig, så du får det bedste ud af den!

Hvad kan sportsmassage generelt hjælpe dig med?

  • Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne. Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med bedre flow
  • Hypertonus, når musklerne er overspændte og ikke kan slappe af. Udover at strække og opvarme væv, udløser sportsmassagen beroligende hormoner
  • Generel stivhed i muskulatur og led. Når vævet bliver smidiggjort og musklerne mere afslappede, forsvinder “stramheden”
  • Ømme muskler og smerter. Spændt muskulatur, myoser og overbelastninger gør ondt – slip af med det!
  • Se liste over symptomer hvor massage hjælper her!
sportsmassage til løbeskader

Hvordan virker sportsmassage?

Virker sportsmassage?

“det korte svar er ja” Siger Erik fra onetrackonemind

Den dybe massage, du får under sportsmassagen, hjælper kroppen med at pumpe “brugt” blod ud af muskulaturen ved at hjælpe venepumperne. På samme måde hjælper den også lymfesystemet. Det er derfor, man generelt bør massere i retning af hjertet. Desuden skaber massagen friktion, som sammen med den større blodcirkulation, giver varme, og når kroppen bliver varm, udvides blodkarrene, hvilket igen hjælper kroppen med bedre flow.

Når vi strækker og trækker i vævet, har det en god lindrende og smidiggørende effekt. Det er for eksempel rigtigt godt for fodboldspillere og løbere med meget stramme muskelfascier og stramme sener.

Vi arbejder meget med tryk på triggerpunkter. Det er punkter i musklerne, som kan være ekstra ømme, når de er aktive, og som kan være effektive at få behandlet. Mange af vores klienter med eksempelvis frossen skulder, skuldersmerter og fingre, der sover, har haft stor gavn af at blive behandlet med tryk på disse punkter.

Du kan læse lidt mere om fordele ved sportsmassage her!

Skrevet af 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus (see all)

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk 

Kontor adresse Birkedalsvej 2, 4791 Borre Cvr 35230963

Miljøvenligpakning