Symptomer

Har du ondt et sted, og overvejer du om massage kan være noget for dig?

Massage hjælper ikke på alt i denne verden, ligesom det heller ikke altid er nok bare at spise en pille eller to. Har du smerter er det altid godt at søge læge ved mindre du selv føler dig helt sikker på at det ikke er noget alvorligt eller selv ved det er noget vi kan hjælpe med.

Vi vurderer altid om det er noget vi kan hjælpe med eller ej, og du er velkommen til at at kontakte os først for at høre om vi kan hjælpe med netop dine symptomer og problematikker. Her er en liste over nogle af de problematikker vi ofte kan hjælpe med massage.

Liste over de forskellige symptomer

Hovedpine

Hovedpine kan skyldes mange ting. Spændinger, væskemangel, hormonelle ubalancer, kost, hjenerystelse mm..
Læs hvad du selv kan gøre her!

Nakkesmerter

Kommer ofte fra stillesidende arbejde, men kan også skyldes traumer som piskesmæld, slidgigt, kulde mm. Få øvelser til at løsne op her!

Hold i nakken

Hænger ofte sammen med nakke og skulder spændinger. Og især forkert kropsholdning er en typisk årsag.
Læs mere her!

Skuldersmerter

Det kan være skader fra sport og træning, men de fleste klienter får skulderproblemer pga. monotont arbejde som f.eks kontorarbejde. Det kan der typsik nemt gøres noget ved. Her er hvad du selv kan gøre!

Frossen skulder

Ofte er der bare tale om skulderspændinger der klemmer på nerver, og i så fald kan massage være en fortrinlig hjælp til at komme af med smerterne. Se hvad vi gør her!

Musearm

Kommer ofte pga. den vedvarende belastning musklerne på dine underarme bliver udsat for når der skal tastes meget og hvis arbejdsstillingen ikke er korrekt. Vi arbejder med triggerpunkter under massagen, men her er også tips til hvad du selv kan gøre! Læs mere her!

Sovende fingre

Ofte er der tale om nerver der bliver klemt på bagsiden af skulderbladet. Behandlingen minder om den massage vi giver mod frossen skulder.

Tennisalbue

Igen en overbelastningsskade. Giver typisk smerter ved albuen. Kan behandles med massage og akupunktur! ‎
Læs mere her!

Golfalbue

Samme problematik som tennisalbue, men på den anden side af albuen. Kan komme af flere forskellige overbelastninger. Her er hvad du skal være opmærksom på!

Smerter bag skulderblade

Et af de mest klassiske problemer klienter kommer med. Kommer ofte fra det stillesidende arbejde foran skærmen, men for eksempel løft på børn og forkert kropsholdning kan spille ind. Se hvordan du får rettet dig op!

Rygsmerter

Generelle smerter i ryggen kan skyldes mange ting. Det kan være medfødte skævheder, forkert kropsholdning, for stram muskulatur på bagsiden af kroppen, arbejdsstillinger, skader mm. Læs mere og lær hvordan massage og udstrækning hjælper på rygsmerter!

Ondt i lænden

Kan i visse tilfælde skyldes protusion eller ligefrem diskusprolaps, men i de fleste tilfælde er der tale om smerter der skyldes stram muskulatur, forkerte stillinger og forkerte bevægelser. Lær hvordan baller og lændesmerter ofte hænger sammen. Læs mere her!

Iskias smerter

Stammer ofte fra stram ballemuskulatur, som klemmer på iskiasnerven. Vores erfaring er at udspænding og dybdegående massage kan fjerne de værste symptomer. Læs mere om iskiassmerter her!

Strålende smerter ned i ballen og ned i benet

Som iskiassmerter. Stammer tit fra afklemning af nerver i balle og baglår.

Smerter i benet

Ofte er det løbesæsonen med marathon og triathlon der sætter gang i løbetøjet på de fleste. Mange for optrappet træning for hurtigt, og oplever derfor spændinger og smerter. Vi hjælper med udspænding og dybdegående massage. Se hvordan her!

Ben der sover

Kan dels skyldes hård og stram muskulatur, men stammer også til tider fra iskiasproblematikker. Vi hjælper dig med at få løsnet op i muskulatur og stramt bindevæv.

Lyskesmerter

En af de mere typiske sportskeder, især ved fodbold og andre sportsgrene hvor der er eksplosive kraftudfoldelser. Ofte opstår det pga mangelfuld opvarming og fravær af udstrækning.
Læs mere om lyskeskader her!

Fibersprængning

Kan være store og små, og give alt fra en lille ømhed til stærke smerter. Opstår blandt andet når vævet har været overbelastet i længere tid. Men endnu mere typisk sker de når musklerne udsættes for hurtigt for eksplosive bevægelser uden at være ordentligt varme eller udstrakte. Sådan skal du forholde dig til din fibersprængning!

Løberknæ

Typisk for mange løbere men også for andre motionister, spinning osv. Ofte nem hjælp at hente.
Læs mere her!

Springerknæ

Springerknæ er en typisk overbelastningsskade. Får du gjort noget ved det til tiden, kan det hurtigt kureres. Læs mere her!

Skinnebensbetændelse
Ømme lægge

Kommer snart…

Kramper

Smertefuld muskel sammentrækninger, der ofte opstår i forbindelse med træning. For nogle er det også et tilbagevendende natligt eller dagligt problem uden for trænings sammenhæng. Læs mere om muskelkramper her!

High Hamstring Tendinopathy (Senebetændelse ved baglårsfæstet)

Har du kroniske smerter/ømhed i baglåret, hvor den hæfter under ballen? Hæmmer smerterne din træning? Så har du måske fået denne form for overbelastning i baglåret hvilket kan give smerter omkring baglår og balle!
Læs mere om problemet her!

Muskelskader i baglår og hasemuskulatur

Skader i baglåret er en af de mest typiske sportsskader. Det kan være smertefuldt og et stort handicap, hvis det varer længe.
Læs om muskelskaderne her!

Øm akillesene

Oplever du smerter i din akillessene, kan det være du har fået akillessenebetændelse.
Læs her mere om forebyggelse og behandling!

Find tid til massage
nemt og hurtigt!

God-krop.dk v/Rasmus Ramskov

Bartholinsgade 15
1356 København K
Tlf.: 26 53 09 56
E-mail: rasmus@godkrop.dk

GOD KROP - BARTHOLINSGADE 15 - 1356 KØBENHAVN K - Tlf.: 22 66 99 05 kontakt@godkrop.dk