20% RABAT PÅ MASSAGE!

Få rabat på massage hos Lars i morgen fredag 24/5.
Book online og skriv "fredagsrabat" i noten til massøren når du booker. Betal i klinikken efter massagen.

Taping med Kineseotape

Kinesiotape er en teknik, som er blevet udviklet siden 1970’erne, og formålet med taping er, at behandlingerne, som du får, kan holde længere.

Hvad virker Kinesiotape på?

Taping fungerer ved, at tapen efterligner hudens egen spændstighed og enten øger eller mindsker den. Det gør også, at tapen skal have direkte kontakt med huden, og derfor må området gerne være barberet, hvis vi ved, tape skal påsættes.

Kinesiotape har mange funktioner. Hos God Krop er der 3 områder, vi har erfaringer med, at taping virker på, og det er her, vi sætter vores fokus:

Spændt muskulatur

Kinesiotape kan modvirke kroppens egne signaler om at spænde op i muskulaturen. Mange af de skader, vi normalt kender som overbelastninger, som lægen siger, du skal give ro, kan kinesiotapen hjælpe på.

Eksempler på disse skader kan være:

Skinnebensbetændelse
Musearm
Smerter omkring knæ (f.eks. løber- og springerknæ)
Krampe

Måden, tapen virker på, er den modarbejder din muskel i at trække sig sammen, og når musklen ikke kan trække sig sammen, oplever du ikke smerten.

Vække muskulaturen

Finder din behandler ud af, at din skade skyldes svag muskulatur eller inaktivitet fra nogle muskler, kan Kinesiotapen også hjælpe her.
Tapen virker ikke kun i forbindelse med skader. Den kan også bruges til at aktivere dine raske muskler endnu mere, så f.eks. en løber kan starte hurtigere, eller en vægtløfter kan løfte mere.

Mindske hævelse

Kinesiotape kan ligesom massage hjælpe på øget blodtilstrømning til et bestemt område. På den måde kan Kinesiotape hjælpe til at fjerne hævelse og derved mindske restitutionstiden.

Kineseotape hos God Krop

Hos God Krop mener vi ikke, at kinesiotape kan stå alene, men sammen med de andre teknikker, vores behandlere kan, vil vi sikre dig den bedst mulige behandling i forhold til dine behov.

Du kan derfor ikke bestille kineseotaping som enestående behandling. Du kan spørge efter det, når du bestiller massage, hvis du ønsker det påsat. Det koster ikke ekstra, men du må regne med, der går lidt tid fra selve massagen.

Skrevet af Rasmus Ramskov