Valentines day massage

·

·

Massage tilbud på valentines day.

Traditionen tro giver vi en lille gave til singlerne på valentinesday.

Hvert år på denne tid bliver facebook bombarderet med valentines opdateringer.  For nogen er det bare super hyggeligt og for andre er det pain in the ass.

Hvert år oplever vi at rigtigt mange ringer i desperation for at bestille parmassage eller valentinesday massage i aller sidste øjeblik, men som altid er vi jo for længst booket.

Mange butikker og oplevelsessteder, især wellness og massage klinikker, tilbyder diverse tilbud til par på valentines day.  Men vi går lidt mod strømmen.

Vi giver nemlig 20% rabat på online køb af gavekort til alle singler.

Tilbuddet gælder til hele februar, men vær hurtig.  Der er en begrænsning på hvor mange gavekort der kan købes med rabatkoden.  Rabat koden kan du læse på vores facebookside .

Når du er inde på gavekortssiden for at købe, vælger du bare den massage (fx 60 minutters) og antal som du vil have. Husk at indtast koden i det lille felt nederst til venstre i indkøbskurven.  Rabatten bliver herefter automatisk fratrukket.

Du er selvfølgeligt også velkommen til at glæde en single du kender med at købe gavekort til vedkommende. Du skriver bare navn i felterne med til og fra efter du har printet gavekortet ud.