Wellnessmassage

Wellness-massage er ren luksus!

Wellnessmassage er naturlig wellness og behandling til gavn for krop og sind.

wellnessmassageVores wellnessmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse. Lig og nyd en grundig, afslappende massage og lad dit sind få et break fra hverdagens stress.

Vi har varme i briksen, så du ligger varmt og godt, imens du bliver masseret grundigt igennem.

Afslappende massage tilpasset dig

Er du en af dem, der ikke er så meget for, at der bliver taget hårdt fat, eller bliver du øm af at blive behandlet? Så er wellnessmassage det rette valg for dig.

Du bliver masseret af kyndige hænder, og du kan trygt slappe af, imens din krop bliver plejet fra top til tå.

Tid til wellness

Wellnessmassagen er en vidunderlig massageform

Mærk dit sind og krop blive rolig og afslappet, når du blidt får masseret olie på kroppen.

Du ligger med et lagen over dig, og det kun er det område, der bliver masseret, som er afklædt. På den mådewellnessmassage københavn kan du holde dig varm og føle dig helt tryg.

Vi starter med lange blide strøg, der fordeler olien og skaber varme i dit væv, så vi stille og roligt kan gå dybere ned i muskulaturen uden at det føles hårdt.

Har du virkelig brug for at falde til ro og stresse af, anbefaler jeg, at du bestiller en time eller mere.

Mange mennesker har brug for tid til at lande ordentligt, og din oplevelse vil blive endnu bedre, hvis du giver dig selv tiden til at slappe ordentligt af og komme ned i tempo.

Hvis du ønsker massage på hænder og fødder, skal du bare sige til. Vi slutter altid af med ansigtsmassage. Det er simpelthen en tur i drømmeland, når hovedbunden bliver masseret til sidst.

Mange oplever bedre søvn og lavere stressniveau efter massage.  Du kommer ganske enkelt i bedre kontakt med dig selv og din krop, og den beroligende effekt wellnessmassagen har, hjælper puls og tanker med at falde til ro.

Wellnessmassage er sundt på mange måder!

wellness massage olieVi bruger sunde, hudplejende og velduftende hjemmelavede massageolier. Nyd din hud blive blød og lækker, når du bliver masseret med vores skønne olier og velduftende cremer.

Ikke alene huden nyder gavn af wellnessmassagen. Din krop bliver også afslappet og rolig, når du får lov at give dig selv denne dejlige luksusoplevelse.

Alle vores massører er dygtige og med et stort kendskab til kroppen. Tryk og hastighed bliver tilpasset, så du både får den fysiske effekt af massagen, men også en oplevelse, der afstresser krop og sind!

Wellnessmassage er en af de hyppigst valgte massagebehandlinger, når der gives gavekort. Har du lyst til at glæde en du holder af, så kan du nemt købe gavekort til wellnessmassage her!