Anbefalinger af massage

Anbefalinger af God Krop

Her kan du læse anbefalinger, klientoplevelser, cases og feedback, som vi har modtaget her hos God Krop.

Igennem tiden har vi haft mange klienter imellem vores hænder hos God Krop. Vi har selvfølgelig haft mange forskellige cases, men også mange problematikker, der er gået igen.

Ud over dem, der er kommet med specifikke problemer, har vi også haft en masse dejlige mennesker, som er kommet for at få en wellnessoplevelse eller ønskede at give sig selv en afslappende gave i form af massage.

Vi har også alle vores firmaaftaler, som vi har været ude hos til events, sportsarrangementer og diverse hjemmemassager.

Herunder kan du læse uddrag af de oplevelser, vores klienter har haft igennem tiden

Skinnebensbetændelse kureret med massage og akupunktur!

– Jeg hedder Maria Østbo og jeg kommer fra Ølstykke. Jeg er 19 år gammel og går i gymnasiet. Jeg dyrker en masse sport, 6 dage om ugen, så som løb, går i fitness og bokser i Jyllinge. Jeg har været elite gymnast i 9 år og har løbet halv maraton i marts måned 2014.

Løb har altid været min store passion, men jeg har desværre døjet med skinnebens betændelse i nogle måneder nu, som har medført overbelastning pga. for høje krav til mig selv på for kort tid. Jeg søgte på nettet om behandlingsformer mod skinnebensbetændelse, og der fandt jeg hjemmesiden GodKrop hvor jeg kunne se Rasmus behandlede klienter med skinnebensbetændelse.

Vejen fra Ølstykke til Bartholinsgade i København skulle ikke stoppe mig for at se om Rasmus kunne hjælpe mig med min betændelse i skinnebenene. Jeg fik 45 minutters sportsmassage, hvori der var akupunktur med (som jeg aldrig har prøvet – men var overraskende godt og kunne hjælpe).

Lad mig sige det sådan, jeg havde så ondt og var så anspændt da jeg besøgte Rasmus for første gang, at Rasmus dårligt nok skulle røre mine ben. Men det var alle de smertefulde 45 minutter værd!

Jeg var øm to dage efter, men kunne løbe med positivitet, lettelse og glæde dagene efter. Jeg vil opfordre jer til at tage et kig forbi hans klinik, hvis I ligesom jeg – er en motionsfreak. H

Personale-event med firmamassage!

“Rasmus og Joanne kan på det varmeste anbefales som to yderst behagelige og professionelle massører, der tog sig rigtig godt af vores medarbejderes individuelle problemer ”

Mvh. Ditte-Marie Kristensen – Communication and Administration Assistant

Copenhagen Economics 

Læs mere om firmamassage her!

Ryg og skulderproblemer…

Jeg startede hos Rasmus i august 2011. Jeg havde problemer med nederste del af ryggen. Jeg fik behandling 1 gang om ugen i 3 uger, så var der styr på det problem. Nu holdes det ved lige med månedlige behandlinger Rasmus er meget kompetent og går i dybden. Det er rart når der bliver taget ordentlig fat! Jeg kan kun anbefale Rasmus til alle!

Mvh Anne Larsson

Golfspiller/golfcoach

Ondt i lænden.

Hej Rasmus. Jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg havde en rigtigt god oplevelse hos din massør Lars igår. Han er rigtigt dygtig. Min lænd har det meget bedre i dag. Dejlig oplevelse. Jeg er også nødt til at høre dig hvor du har købt de varme lagner? Det var skønt!

Dbh Anne.

Rygproblemer.

Jeg har benyttet God Krop nu i et stykke tid, da jeg har haft mange rygsmerter og problemer med ryggen. Alle mine behandlinger er blevet foretaget af Lars i klinikken.

Massagen har været utrolig effektiv, og har stort set hjulpet med det samme. Udover effektiv, og behagelig massage er der en rar atmosfære.

Lars er altid meget fleksibel mht. sene tider, og længere massage tid, hvis man pludselig har behov for det. Alt i alt – er sted som jeg klart vil anbefale til andre.

De varmeste hilsner Regitze Frank.