Behandlinger

Hvilken behandling skal du vælge?

Wellness eller sportsmassage? massage behandling Her er hjælp til at vælge den massage, der passer til dig!

Hos God Krop gør vi vores bedste for at matche dit behov. Det vil sige, at uanset hvilken behandling du vælger, så tilpasser vi vores massage til dine behov.

Er du meget stresset og øm, vil vores massage tage udgangspunkt i afslappende wellnessmassage, men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der virkeligt bliver taget fat, så vil vi bruge mere fra den effektive sportsmassage.

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du vælger, når du booker. Du kan altid lave det om. Inden din første massage starter vi med en kort snak, så vi ved, hvad du har brug for. Massagen bliver også tilpasset løbende under behandlingen.

Sportsmassage er vores primære behandlingsform

Ud over sportsmassage har vi også lidt andre gode tilbud til dig, som du kan se på behandlingsoversigten herunder.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du meget velkommen til at spørge på kontakt@godkrop.dk.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Sportsmassage
Sportsmassage er et godt valg, når du godt kan lide, der bliver taget fat eller har brug for behandling af specifikke problematikker. Behandlingen går generelt mere i dybden Læs mere her!
Wellnessmassage
Wellnessmassage er en blidere form for massage, som egner sig til dig, der bare vil være god ved din krop med afslappende massage. Især hvis du er ømskindet eller stresset anbefaler vi denne massageform
Graviditetsmassage
Graviditetsmassage kan bruges uanset, hvor langt du er henne. Er maven blevet stor, så nyd at ligge på vores briks til gravide. Den passer alle størrelser, og du kan nyde at ligge på maven. Graviditetsmassagen bliver nøje tilpasset dit behov for behandling og din graviditet Her finder du mere info!
Firmamassage
Firmamassage er til jer, der ønsker en fast massageordning, eller vil gøre noget godt for jeres medarbejdere.  Læs mere om hvad vi tilbyder her!
Japansk lifting
Japansk Lifting er en skøn ansigtsmassage, som har en foryngende effekt på huden. Ikke alene vil du ligge og nyde denne wellnessbehandling, men mange klienter nyder også den smukke effekt.  Læs mere om lifting her!
Hot stone massage
Nyd den lindrende effekt af varme sten.  Hotstonemassage er wellness og behandling i ét, og kan du lide at give dig selv en luksusoplevelse, er hot stone massage et godt valg.  Læs hvordan hotstonemassage foregår her!
Par massage
Par massage er en dejlig måde at nyde en wellnessoplevelse sammen. Vi gør vores bedste for at give jer en oplevelse af ro og kropsligt velvære, I vil huske længe.  Læs mere om massage for to her!
Triggerpunktsmassage
Triggerpunktsmassage er en effektiv massageteknik, der kan bruges som supplement til sportsmassage, når der skal behandles specifikke skavanker eller smertetilstande. Triggerpunktsmassagen kan være en ømfindig massage, men de gode resultater gør det hele værd!.  Læs mere om triggerpunktmassage her!