20% RABAT PÅ MASSAGE!

Få rabat på massage hos Lars i morgen fredag 24/5.
Book online og skriv "fredagsrabat" i noten til massøren når du booker. Betal i klinikken efter massagen.

Adventstilbud

·

·

Advents tilbud på massage frem til jul.

Det er en mørk og kold måned frem til jul.  Derfor laver vi et ekstra tilbud på massage som adventstilbud.

4. Fjerde adventstilbud er en lille julehilsen i form af et tilbud på 30 minutters massage.  Du får 30% på gavekort købt online til 30 minutters massage.  Der er begrænset antal, og 2 pr person.  Køb det via direkte linket her KØB GAVEKORT!  Muligheden udløber 25 december eller når der ikke er flere.

3. Det er blevet mørkt og koldt og det kan være svært at få startet dagen.  Vi vil gerne belønne dem der står tidligt op og derfor kan du få 20% rabat på morgentider (kl. 07 til 10) resten af året, hvis du bestiller en. Bare husk at skrive det i noten når du bestiller.

2. Nu er det blevet anden advent i december.  Den kolde vinterluft kan være hård ved huden i ansigtet. Huden bliver tør, mister sin glød og elasticiteten forsvinder lidt.  Derfor vil vi gerne give dig 150kr i rabat på 45 og 60 minutters Ansigtsmassage / Japansk lifting. Her kan du læse mere om japansk lifting og ansigtsmassage. Tilbuddet gælder til tider resten af december.

1. Her første søndag i Advent tilbyder vi 20% rabat på alle sportsmassager hos os i klinikken i København.  Tilbuddet gælder massagetider booket i og til uge 48.  Du skal bare huske at skrive i noten når du booker at det er adventstilbuddet på 20% Rabatten gælder ikke sammen med andre rabatter.

Hold øje med God Krop’s side på  facebook for at se tilbud løbende.  Husk at slå notifikationer til, ellers overser du det måske.

Vi glæder og os til at tage godt imod dig og give dig en dejlig massage her i den travle juletid.