Black friday

black friday massage tilbud

Black friday massage give away!

Kender du en der er værdigt trængende til en massage eller på anden vis har fortjent lidt omsorg?

massage gavekortVi udlodder idag Black Friday et gavekort på en times massage, til en af dem, der trænger mest. Kender du en der har brug for en god massage, men måske ikke selv har råd eller overskud, så fortæl med et par linjer, hvem du dedikerer til at være med i udtrækningen om en times massage.

Det kan også bare være en der har fortjent det, en der døjer med smerter, stress eller som bare ikke er lige så god til at tage sig af sig selv som af andre.

Vi offentliggører på facebook siden  hvem den heldige vinder er når vi har kigget kommentarene igennem.  Det bliver i løbet af weekenden.

Vinderen skal bare give os sin emailadresse så vi kan sende gavekortet.

Der kan vælges imellem samtlige massager hos God Krop i København.  Klinikken ligger tæt på nørreport og søerne.  Og der er et dejligt team af dygtige massører, der står klar til at tage imod den heldige.  Tiden kan bookes online.

God weekend fra os hos God Krop

14 responses on “Black friday

 1. Så er der udtrukket en vinder af massage. Se hvem det blev på vores facebookside https://www.facebook.com/Godkrop.dk/

  Hvis vinderen ikke har henvendt sig inden fredag den 8 dec, udtrækker vi en anden vinder 🙂

 2. Sophie Gammeltoft siger:

  Min søde og hårdtarbejdende datter Karen. Karen er alene med sin søn på 6 år og arbejder så hårdt på sit studie . Hun knokler på for at blive klar til at starte på sin kandidatopgave til februar. Hun har så travlt at hun må stå op kl. 4 om morgenen for st nå det hele. Oven i det er hun uden SU så det er både pengene og tiden det kniber med for st gøre noget godt for sig selv.

 3. Jacob siger:

  Min søde kone Nanna som er fysioterapeut på klinik og selv har behandlinger dagen lang. Og når hun kommer hjem er der to små børn og tage sig af samt en mand der brokker sig lidt for meget :-). Jeg ved hun vil sætte præcis på noget kvalitetstid til hende selv.

  • Rasmus siger:

   Godt tænkt Jacob. Hvis ikke Nanna bliver udtrukket til massage, så må vi lave lidt massageundervisning til dig:) Vi kan hurtigt lære dig lidt basiskundskaber, så Nanna kan få lidt omsorg derhjemme, nu hvor hendes mand brokker sig lidt for meget til tider 🙂 <3

 4. lone juul siger:

  Hej, jeg vil rigtig gerne nominere min dejlige svigerinde Mette, som som er studerede, hårdtarbejdende redaktørassistent og verdens dejligste mor. Hun elsker jeres massage og er en god ambassadør for God Krop. Det er hun blevet efter at jeg forærede hende et gavekort sidste år, som hun var såååå glad for.

 5. Nanny siger:

  That should be my ex boss Nanny, she was wonderful for last six months. She always take care of others but she don’t know how to relaxing and enjoy for a moment she is always in the business. And it is her birthday 11.12 so it will be great surprise for her. 🙂

  • Rasmus siger:

   Thats the devils birthday 😀 ! Keep an eye on our facebookpage, and we’ll let You know who us drawn out for a nice relaxing massage.
   Nice to hear somebody is thinking about their boss Nanny <3 Cheers and good Black Friday From Rasmus

 6. Stella Vinding siger:

  Det skal Hanne, der var så sød at åbne sit hjem for en vildt fremmed jyde, så jeg havde et sted at være mens jeg læste i hovedstaden og levede som deltidskøbenhavner.
  Selvom jeg er taget hjem til jydelandet, så vil hun altid have en særlig plads i mit hjerte. Hun gør så meget for andre og så lidt for sig selv, så hun fortjener at blive forkælet med en gang massage 🙂

  • Rasmus siger:

   Hej Stella. Sødt af dig at tænke på Hanne. Vi skriver på facebooksiden for God Krop når vi har fundet den heldige der skal have en dejlig massage i klinikken i København. Håber uanset hvad at Hanne får hvad hun har fortjent:)
   God aften fra God Krop

 7. Lise siger:

  Min søster Tine, som for tiden er hårdt presset på jobbet. Hun er sygeplejerske på Herlev Hospital, som pt er ramt af mange langtidssygemeldinger. For min søster betyder det mange lange arbejdsdage med 11 timers vagter og stort set ingen fridage, hvor hun kan lade op. Tine er en god kollega, og siger aldrig nej til at hjælpe, når det brænder på. Derfor synes jeg i den grad, at hun fortjener en times afslappende og afstressende massage for sin indsats.

  • Rasmus siger:

   Hej Lise. Hold øje med facebooksiden:) Hvis du er heldig er der ingen andre der byder ind, og så er det med sikkerhed din søster der får en velfortjent massage. Hun lyder godt nok (desværre) som om hun kunne trænge til det.

   Smuk weekend fra Rasmus Ramskov

 8. Sally siger:

  Jeg vil nominere Annfríð Hansen til en massage. Hun er foruden en god veninde,også en travl frisør med egen salon belligende lige om hjørnet fra jer, Hansen og Co i Nansensgade.
  Jeg er selv massør men bor pt i Jylland så jeg kan ikke selv træde til. Ved dog at hun som frisør altid har brug for massage.

  • Rasmus siger:

   ja hun er da virkeligt nærmest nabo til God krop 🙂 Hold øje med facebooksiden. det bliver der vi bekendtgør hvem der får massage.

   Vh Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *