Hotmassage

·

·

Hot Massage er det sidste nye!

Hotmassage er fantastisk udrensende og afslappende massage.

Du har sikkert hørt om hot yogas gode effekt.  Når du får hotmassage, foregår det i et varmt rum. Temperaturen er så høj så du hurtigt begynder at svede.  Din forbrænding ryger i vejret og blodcirkulationen stiger.  Det er derfor med til at forstærke massagens i forvejen gode egenskaber.

Hvem kan benytte hotmassage?

Vi har udviklet Hotmassage som et ekstra godt tilbud til dig der i forvejen gør noget godt for dig selv motions og kostmæssigt, eller dig der virkeligt ønsker at få sat skub i dit helbred.

Vi anbefaler ikke hot massage til personer i dårlig form, med tømmermænd, hudsygdomme mm.  Massagen er nemlig ikke for sarte.  Ud over at der er varmt i rummet, så står vores dygtige massører i enten bikini eller Speedos, så der er mange faktorer, der er med til at sætte pulsen i vejret.

Vi sørger for at der er rigeligt med koldt vand til dig under og efter hotmassagen.

Hotmassage kan kun bestilles telefonisk.  Har du spørgsmål svarer vi gerne på disse. Du skal ikke have noget med, men det kan være en fordel at have enten små underbukser eller speedos på hvis du er man, og trusser/bikinitrusser hvis du er kvinde.

7 Fordele ved hotmassage:

  • Dine muskler bliver nemmere gennemarbejdet i dybden
  • Massagen er mere udrensende end normalt
  • Din hud bliver blød, sund og smidig
  • Din massør står i bikini eller speedos;b
  • Massagen har generelt god forbedring på din sundhed
  • Har en afstressende effekt
  • Perfekt til polterabends og venindeaftener

Vi kan nu kalde os både det hotteste og svedigste massage og wellnesssted i København:)

God påske fra God Krop.

Well… du er måske nået hertil, og hvis du har lagt mærke til hvad dagen det er skrevet på er, så kan du måske også regne ud at det var en vaskeægte aprilsnar:)

Der er ingen tvivl om at hotmassage vil være fantastisk, da alt der er beskrevet oven over holder stik.  Er du derfor en af dem der kunne forestille dig at bestille hotmassage, så skriv en kommentar her, eller send en mail.  Er der opbakning nok går vi videre med det.  Vil du gøre noget andet godt for dig selv ind til da så bestil en dejlig varm hotstone massage.  Det er mindst lige så godt!

Til sidst skal det siges at vi altid har god varme i klinikken og at der er varme i briksene, så du har det lunt og godt når du får massage.

Vi ses