God Krop massage i København

kliniklokaler til God Krop

·

·

Vi søger nye kliniklokaler.

Vil du hjælpe os med at finde nye kliniklokaler?  God Krop er vokset og vi kan ikke altid finde tid til nye og gamle klienter, når der er behov for massage og akut hjælp til ømme kroppe!

Vores nuværende klinik lokaler er desværre blevet for små, eller rettere sagt, så har vi brug for flere  brikse, så vi kan følge med efterspørgslen på massage.

Kender du til et sted der kunne egne sig til massage klinik, så hører vi gerne fra dig.  Vores nuværende lokaler har kun plads til to massagebrikse, og det er ikke godt nok, da der ofte er klienter der må vente på at få tid.  Vi vil derfor blive glade for at finde lokaler hvor der er mulighed for 3-4 massagerum. (Eller også bare lige som de nuværende da vi gerne åbner klinik nr 2)

Kliniklokalerne i nærheden af søerne, eller frb, Øbro eller Kbh K.[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Hvis du finder lokalerne til os, og vi ender med at leje dem, så giver vi et 10 turs kort til massage hos God Krop.[/blockquote]

Der skal minimum være thekøkken, toilet og gerne bad.  Er det forholdsvis tæt på metro eller tog er det at foretrække da vi har klienter der kommer langvejs fra.  Vi forestiller os at der er minimum 3 behandlerrum til massage.

Antal m2 er ikke afgørende så længe der er god plads til massagebriks i rummene.

Pt er vores primære behandlingsform sports- og wellnessmassage, men vi er også begyndt at have flere alternative behandlinger som japansk ansigtsmassage, hotstonemassage, fysioterapeutisk massage mm.  Se hvad vi laver her!

Hvis du kender til noget eller opdager de rette kliniklokaler, så hører vi gerne fra dig.  Du kan kontakte os via kontaktoplysningerne her på siden.

Vh Rasmus og massørerne fra God Krop